Left Right
scrollTop top

‘Dancing With The Stars’ stelt nieuwe jury voor


Dancing with the stars jury
© Play4

Nu zaterdag, op 4 december 2021, wordt het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars afgetrapt. Daarin nemen de acht nieuwe deelnemers het tegen elkaar op. Ze worden daarbij beoordeeld door een vierkoppige jury. Daarin zitten twee vaste waarden, maar ook twee nieuwe gezichten.

Vanaf zaterdag nemen Delphine van Saksen-Coburg, Nina Derwael, Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor en Lotte Vanwezemael het tegen elkaar op op de dansvloer in een nieuw seizoen van Dancing With The Stars. Daarbij zullen ze vooral de jury moeten imponeren en die krijgt dit jaar twee nieuwe leden.

Nieuwe juryleden

Vertrouwde gezichten Joanna Leunis en Jan Kooijman keren terug als jurylid. Zij zaten ook in de vorige seizoenen al in de jury en zullen nu voor de derde keer met hun bordjes in de aanslag zitten. Joanna en Jan hebben tonnen ervaring in verschillende dansstijlen en geen enkele slordig voetenwerk ontsnapt aan hun kennersoog.

Jan en Joanna krijgen dit jaar het gezelschap van twee nieuwe juryleden en die zijn niet van de minsten. De eerste nieuwkomer is Wim Vanlessen. Hij begon 25 jaar geleden als danser en was 20 jaar lang de absolute ster van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Maar hij heeft ook al ervaring als jurylid. Zo jureerde hij al op verschillende wedstrijden over de hele wereld. Wim is bovendien Ridder in de Leopoldsorde. Die erkenning kreeg hij voor zijn buitengewone bijdrage aan de kunst en vooral de dans in België.

Het tweede nieuwe jurylid is danser, choreograaf en acteur Joffrey Anane. Hij heeft een heel andere dansachtergrond dan Wim. Hij begon op jonge leeftijd met breakdancen in een achterkamertje van een Antwerps jeugdcentrum, maar is nu het brein achter grote theaterproducties doorheen de Benelux. Daarnaast kan je Joffrey ook kennen uit De Slimste Mens ter Wereld of van zijn eigen komische webserie Afro Belg. Zowel solo als met zijn crew Osei Bantu won hij al verschillende prijzen.

Dancing with the Stars is vanaf 4 december elke zaterdag om 19.55 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…