‘Dark’ lost trailer voor derde en laatste seizoen

De Duitse Netflixreeks Dark keert op zaterdag 27 juni terug. Het is dan al het derde seizoen van de reeks, die een groot succes werd voor de streamingdienst. Het derde seizoen van Dark heeft nu ook een trailer gekregen waarin we te weten komen wat er ons in het volgende seizoen te wachten staat.

Dark was in 2017 de eerste Duitstalige Netflix Original die op de streamingdienst verscheen. De reeks, gemaakt door Baran bo Odar en Jantje Friese, werd een succes voor de streamingdienst en kreeg in 2019 een tweede seizoen. En nu staat ook het derde en laatste seizoen voor de deur.

Dark

Net zoals in de eerste twee seizoen zal ook in het derde seizoen van Dark draaien rond tijdreizen. In het eerste seizoen speelde zich zo af in drie verschillende jaren, 2019, 1986 en 1953. Eric en Mikkel, twee jonge kinderen, verdwijnen in het jaar 2019, maar ze zijn niet ontvoerd of vermoord, maar komen terecht in het jaar 1986.

In het tweede seizoen kregen we opnieuw verhaallijnen te zien in dezelfde drie jaartallen (weliswaar een jaartje later), maar werden ook nog twee extra jaartallen toegevoegd aan de reeks: 2053, in de verre toekomst en 1921 in het verre verleden. Seizoen 2 telde af naar de apocalyps die eraan zat te komen.

27 juni 2020

Het derde seizoen van Dark zal verschijnen op 27 juni, een ietwat onverwachte datum voor Netflix. 27 juni is namelijk een zaterdag en Netflix releaset doorgaans nieuwe reeksen op vrijdagen. Maar er is een belangrijke reden waarom er voor Dark gekozen werd voor zaterdag 27 juni 2020. Dat is namelijk de datum van de apocalyps in de reeks.

En die apocalyps lijkt er in het derde seizoen ook echt aan te komen. Het derde seizoen van Dark is ook meteen het laatste van de reeks. En als we de trailer mogen geloven, wordt het een indrukwekkende finale.

Bekijk hier de trailer voor seizoen 3 van Dark:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...