De 13 geboden die elke wingman vanbuiten moet kennen

De 13 geboden die elke wingman vanbuiten moet kennen

Voor de leken onder ons: een wingman (ook wel flank genoemd) is een persoon die zijn vriend ondersteunt bij het benaderen van potentiële partners. Een persoon die iemand anders aan intieme relaties helpt. Soit, een ware held dus. Hier zijn 13 manieren om jezelf tot vriend van de eeuw te kronen.  

1. Wees een goede motivator

Versieren: alles begint bij het juiste gevoel. Met de juiste motivatie.

2. Durf (indien nodig) ook wel eens te liegen

Een leugentje om bestwil. Want eerlijk: niemand van je vrienden lijkt op Johnny Depp of Ryan Gosling. Met de juiste complimentjes komt hun zelfvertrouwen wel al in de buurt.

3. Oog natuurlijk en ervaren

Versieren is je tweede natuur. Al jaren rijg je de successen aan mekaar. Je hebt elk type minstens al eens gehad … En zelfs mature dames hebben geen geheimen meer. (Als we je zoekresultaten op Google mogen geloven 😉 )

4. Herken de signalen

De grote kunst is het herkennen van signalen. Maar pas op: niets zo pijnlijk als een signaal verkeerd interpreteren … (Zie puntje 12)

5. Volg het ‘dibs’-systeem

Een goeie wingman overlegt met zijn maat. De eeuwenoude dibs-regel kan daar bij helpen. (Voor de leken onder ons: dibs betekent ‘ze is van mij’ of ‘daar blijf je af’)

6. Zet de eerste stap

Misschien wel de belangrijkste eigenschap van een wingman: lef. Doe waar jouw maat niet in slaagt. Zet de eerste – levensbelangrijke – stap.

7. Stel je maat voor

Verzin een heroïsch verhaal over die keer dat hij het leven redde van een familie pasgeboren eendjes (heldenverhaal + schattige diertjes = succes verzekerd).

8. Bedenk een tactiek

Versieren is als voetbal. Om te scoren moet je de verdediging ontwrichten. En ook al heeft de tegenpartij al een vriendje … het is niet omdat er een keeper in de goal staat, dat je niet kan scoren. (Padum tss)

9. Durf je opofferen

Waar je ook bent!

10. Geef je afdankertjes door

Echte maten delen!

11. Wees bereid om ‘diep’ te gaan

Want de volgende keer is het aan hem ;-).

12. Oefening baart kunst

Zoals als bij alles moet je eerst enkele keren serieus afgaan.

13. Doe je job en verdwijn in stijl

“His work here… is done.”

Gesponsorde artikelen