‘De Expeditie: Groenland’: Pommelien Thijs verrast expeditieleden met haar enthousiasme ’s morgens

Op Play4 kan je op dit moment kijken naar de loodzware tocht van acht BV’s door Groenland. Daarbij worden de expeditieleden blootgesteld aan zware fysieke uitdagingen en ook extreme koude. Dat alles lijkt Pommelien Thijs voorlopig echter niet klein te krijgen. Zij voelt zich na een ijskoude nacht duidelijk nog heel enthousiast.

In De Expeditie: Groenland ondernemen acht bekende Vlamingen de 164 kilometer lange Arctic Circle Trail van Kangerlussuaq naar Sissimut in het westen van Groenland. Ze trekken al langlaufend met een slee van 40 kilogram door het desolate gebied in ijskoude omstandigheden tot 35 graden onder het vriespunt.

Het gezelschap dat de zware uitdaging aangaat in De Expeditie: Groenland bestaat uit actrice Tine Embrechts, televisiemaker Joris Hessels, presentator Viktor Verhulst, advocaat Sven Mary, actrice Lynn Van Royen, politica Jinnih Beels, influencer Average Rob en zangeres Pommelien Thijs. Zij worden bijgestaan door twee ervaren arctische gidsen Henk-Jan en Brecht.

Pommelien Thijs

Het mag geen verrassing zijn dat de zware fysieke uitdagingen soms durven wegen op de expeditieleden. Toch zorgt het avontuur duidelijk ook voor een goed gevoel. Eerder hoorden we Tine Embrechts al vertellen hoe ze De Expeditie: Groenland echt nodig had om even al de rest achter zich te laten.

En ook Pommelien Thijs lijkt wel te genieten van het avontuur. In een nieuwe preview zien we haar al haar expeditieleden vrolijke begroeten en knuffelen, ondanks een slechte nacht. “Dit is vervelend, en fucking intens, maar ik had er mij wel aan verwacht. Als het zo kan blijven dat het heel zwaar is, maar ik er niet heel ongelukkig door word, kan ik ermee leven”, legt ze uit.

Bekijk hier het fragment uit De Expeditie: Groenland:

De Expeditie: Groenland is te bekijken via Streamz of iedere maandag om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...