‘De Mol’: Dit is jullie duidelijke hoofdverdachte na aflevering 6

De Mol afl 6
VIER

Zondag is het al tijd voor de halve finale van De Mol. Dus is het logisch dat iedereen een hoofdverdachte heeft gevonden. En voor heel wat Vlamingen is dat dezelfde. Zo blijkt ook uit de resultaten van onze wekelijkse mol-poll in onze Facebookgroep. Want daar is één wel heel duidelijke hoofdverdachte.

Binnen iets meer dan een week weten we wie Vlaanderen al een zes weken lang aan het voorliegen is. Want dan is het tijd voor de finale van De Mol. Op dit moment zijn er nog vier mogelijke mollen in het spel en Vlaanderen heeft duidelijk een hoofdverdachte gevonden.

De Mol hoofdverdachten aflevering 6
newsmonkey

Jolien

De Mol Jolien aflevering 6
VIER

Zoals elke week lieten wij ook nu weer onze mol-poll los op de leden van onze molgroep op Facebook. Deze week stemden 2.448 mensen op hun hoofdverdachte. En er was één heel duidelijke hoofdverdachte. Met meer dan de helft van de stemmen (51,39 procent) staat Jolien op één. Maar liefst 1.258 mensen stemden op haar als mol.

In de laatste aflevering ging Jolien in dialoog met de mol, maar volgens heel wat kijkers was dat dus eigenlijk Gilles en wist ze al van te voren welke stolp (de bankroet) ze zeker moest opentrekken. Jolien was al enkele weken heel verdacht, maar na de vorige aflevering lijkt het voor iedereen duidelijk: Jolien is geen fanatieke kandidaat, maar wel de mol.

Alina

Alina De Mol
VIER

Het is duidelijk dat de vrouwen dit seizoen verdachter zijn dan de mannen in het gezelschap. Want ook Alina scoort nog steeds hoog op onze poll. Zij kreeg 703 stemmen en verzamelde zo 28,72 procent van het totaal.

Alina is dan wel de jongste kandidaat van het gezelschap, volgens velen kan ze toch de mol zijn. De Benjamin van de groep is al enkele weken bovenaan in de mollenranking te vinden en ook deze week staat ze dus op de tweede plaats.

Bart en vooral Christian bijna onverdacht

De Mol Bart Christian
VIER

Onderaan de poll bungelen de overgebleven mannen. Bart kreeg 333 stemmen (13,60 procent) en Christian kreeg amper 154 stemmen (6,29 procent).

Het mag dus duidelijk zijn, binnen onze mollengroep is er een grote consensus over een vrouwelijke mol. Maar liefst 80,11 procent is het erover eens dat de mol dit jaar een vrouw is. Binnen twee weken zijn we zeker. Wie is volgens jou de mol?

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2020: alle hints en tips!’.

Gesponsorde artikelen