‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 4

De vierde aflevering van De Mol zit erop en dat betekent tijd voor een nieuwe reeks hoofdverdachten. Deze week is er in onze poll zelfs iets merkwaardig op te merken. Want de persoon die vorige week nog het minst verdacht werd, staat nu overduidelijk op één.

Het kan snel gaan in De Mol, zoveel is duidelijk. Want waar iedereen vorige week zeker leek van mol Jolien, zakt de West-Vlaamse nu naar de derde plaats. Na vier afleveringen krijgen we een opvallende nieuwe mol. Eentje die van minst naar meest verdacht ging in één aflevering tijd.

De Mol verdachten aflevering 4
newsmonkey

Dorien

Dorien De Mol 2020
VIER

De sympathieke Kempische Dorien stond vorige week nog helemaal onderaan in ons lijstje met de meest verdachte kandidaten van De Mol. Maar deze week staat ze overduidelijk op één. Dorien kreeg 461 van de in totaal 1.814 stemmen. Da’s goed voor 30,6 procent van de stemmen.

Vorige week haalde Dorien amper 82 stemmen (5,44 procent). Maar nu wordt ze gekatapulteerd naar de positie van hoofdverdachte. Dorien was tijdens de laatste aflevering “volksvertegenwoordiger” en kon zo samen met Salim beslissen over het lot van haar medekandidaten. Ook Salim werd deze week plots heel wat meer verdacht dan de week voorheen. Hij kreeg 341 stemmen, goed voor 22,6 procent van het totaal. De top drie wordt vervolledigd door ex-hoofdverdachte Jolien. 326 mensen (21,6 procent) zien haar als hoofdverdachte.

Christian minst verdacht

Christian De Mol 2020
VIER

Christian stond vorige week op de op één na laatste plaats en nu is hij zelfs de minst verdachte kandidaat geworden. Het zangtalent van de groep kreeg deze week amper 115 stemmen en dus amper 7,6 procent van alle stemmen. Zijn enorme inspanningen voor de groepspot zijn dus niemand ontgaan.

Ook Bart en Alina worden minder verdacht. Bart kreeg met 280 stemmen (18,6 procent) het op één na laagste aantal. Alina staat op de derde plaats met 291 stemmen (19,3 procent). De meeste mensen hebben Bart z’n 10.200 euro voor een vrijstelling dus al vergeven. En ook Alina lijkt volgens de meeste kijkers dus een gewone kandidaat.

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2020: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...