‘De Mol’: Is dit het geheim achter het mysterieuze gezicht in de teaser?

De eerste teaser voor het tiende seizoen van De Mol werd vandaag op de wereld losgelaten. En die zorgde in eerste instantie voor heel wat verwarring. Op het einde van de teaser kregen we namelijk een gezicht te zien. Is dat het gezicht van De Mol? Volgens ons is het antwoord ja én nee. Dit is onze theorie.

Vandaag kwamen we eindelijk te weten wanneer het tiende seizoen van De Mol van start gaat. Vanaf zondag 20 maart is het jachtseizoen geopend en kunnen we dus opnieuw op zoek naar de saboteur in de groep. Even leek het erop dat Play4 het ons dit jaar wel heel makkelijk maakte. Maar wij denken dat er iets anders aan de hand is.

Blend van alle oud-mollen

Tijdens de eerste teaser komt ‘de mol’ aan het woord. Die vertelt, verscholen achter een grote hoed: “Ik ben de mol en dit is het tiende avontuur. Dat moeten we toch vieren? Mijn voorgangers logen en bedrogen in de schaduw van het spel. Deze tiende keer is het aan mij en mag je opnieuw zoeken. Maar zal je me ook vinden?”. Op het einde kijkt ‘de mol’ naar boven en krijgen we een gezicht te zien. Veel mensen vermoedden aanvankelijk dat we het gezicht van de mol al te zien kregen, maar volgens ons gaat het hier niet om een echt gezicht.

Wanneer je iets langer naar het gezicht kijkt – geloof ons, we hebben lang gekeken – kan er iets beginnen op te vallen. Het gezicht lijkt namelijk een beetje op Lennart, maar ook Eline, Pieter of Alina. Daarom lijkt het hier dus te gaan om een soort supermol, gemaakt uit alle gezichten van de vorige negen mollen. Het gaat daarbij dus om Magda, Hugo, Marc, Gilles, Eline, Pieter, Elisabet, Alina en Lennart. Of ook de nieuwe mol in het gezicht verwerkt zit, is voorlopig nog niet duidelijk.

Bekijk hier nog eens de teaser voor het nieuwe seizoen van De Mol:

Het tiende seizoen van De Mol gaat van start op zondag 20 maart. Een week eerder kan je in Café De Mol al kennis maken met de nieuwe deelnemers.

Meer
Lees meer...