‘De Mol’: ‘Meneer 10.000 euro’ wekt zijn medekandidaten, maar niet zoals ze gewoon zijn

Na een bewogen zesde aflevering van De Mol worden de vier overgebleven kandidaten nog steeds wakker in Berlijn. Daar neemt Lennart – ofwel ‘Meneer 10.000 euro’ de taak op zich om zijn medekandidaten wakker te maken, en die aanblik zijn ze duidelijk niet gewoon.

Hoewel de pot van De Mol tijdens de eerste dag in Berlijn na de graffitiopdracht goed leek aan te dikken tot 17.600 euro, werden de dagen erna voor de kandidaten een koude douche. Eerst lieten Lennart en Jasmien hun vliegtuig neerstorten in de rand rond Brussel waarmee ze potentieel 4.000 euro verspeelden. Daarna waren het Philip en Jasmien die 4.000 euro verspeelden door in de beruchte, maar verboden dossiers te gaan kijken.

Helemaal op het einde van de aflevering haalde Lennart dan nog eens eigenhandig 10.000 euro uit de pot in zijn succesvolle poging om een vrijstelling binnen te halen. In ons poll bombardeerde die actie hem dan ook meteen tot hoofdverdachte (al was hij dat de week ervoor ook al).

Boxershort

En ook de kandidaten zelf zijn zijn verraad duidelijk nog niet vergeten. In een preview van de aflevering van vanavond – de halve finale al van De Mol – zien we hoe een vrolijke Lennart zijn huisgenoten gaat wekken. Daar krijgt een de bijnaam ‘Meneer 10.000 euro’, maar er is toch iets dat blijkbaar nog opvallender is. Zowel Annelotte als Sven merken namelijk op “dat het wel heel lang geleden is dat er nog een man zijn onderbroek hen komen wakker maken is.”.

Bekijk hier de preview op de zevende aflevering van De Mol

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips en stem volgende week mee!

Meer
Lees meer...