‘De Slimste Mens ter Wereld’: Guga imiteert perfect enkele oud-deelnemers

Het mocht gisteren niet zijn, nét voor Jeroen Leenders het record van Alex Agnew zou evenaren, verloor hij dan toch in het eindspel. Daardoor stoot Charlotte Adigéry door naar haar vijfde aflevering. Petra De Sutter gaat naar haar tweede aflevering. Daarin treffen ze Guga Baúl of is het nu Sam Gooris, Steven Van Gucht of Alex Agnew?

In De Slimste Mens ter Wereld zal Guga Baúl vanavond z’n intrede maken. Hij is vooral bekend door zijn imitaties van bekende Vlamingen. En enkele daarvan haalt hij al meteen boven in De Slimste Mens ter Wereld.

Imitaties

In de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond is te zien hoe Guga Baúl de gekende eerste vraag voor nieuwkomers krijgt. “Kan jij De Slimste Mens ter Wereld worden?”. Het antwoord komt daarbij niet van Guga Baúl, maar wel van Sam Gooris, die Guga perfect weet te imiteren.

Daarna zegt hij ook dat hij soms last heeft van stemmen in zijn hoofd. Het gaat daarbij niet om zijn eigen stem, maar wel om die van Steven Van Gucht en Alex Agnew. En ook deze twee weet Guga perfect te imiteren. Het gaat bovendien ook om twee kandidaten die lang meespeelden in De Slimste Mens ter Wereld, dus hopelijk kunnen hun stemmen in het hoofd van Guga ook enkele juiste antwoorden influisteren. Of dat ook zo is, komen we vanavond te weten in de 26ste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...