‘De Slimste Mens ter Wereld’: Soundos keert toch terug … als jurylid

Vanaf volgende week gaan de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld van start. Daarin keren de tien beste spelers van het afgelopen seizoen terug om onder hen uit te maken wie De Slimste Mens ter Wereld is. Met drie deelnames en één overwinning stond Soundos El Ahmadi op gelijke hoogte met Manu Van Acker, maar omdat hij meer seconden bij elkaar sprokkelde mag hij opnieuw plaatsnemen in de oranje deelnemerszetel. Maar ook Soundos zal dan toch terugkeren.

Nu we alle deelnemers van het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld aan het werk hebben gezien, kunnen we het ook met zekerheid zeggen: de Nederlandse Soundos El Ahmadi is dé revelatie van het seizoen. De Nederlandse speelde maar drie afleveringen mee maar wist toch heel wat fans verzamelen. Die fans hebben nu geluk want Soundos keert toch terug in de finaleweken.

Jurylid Soundos

De Nederlandse Soundos El Ahmadi keert volgende week terug in De Slimste Mens ter Wereld. Wie gisteren naar de laatste reguliere aflevering keek, weet dat ze niet op de rangschikking met de tien beste deelnemers te vinden was, waardoor ze dus nét naast een ticket voor de finaleweken greep. Maar nu zal ze op een andere manier toch te zien zijn in de voorlaatste week van het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld.

Soundos zal op donderdag 14 december namelijk aantreden als jurylid. Ze zal dat doen samen met ancien Herman Brusselmans. En wij durven al gokken dat het niet de laatste keer zal zijn dat Soundos achter het jurybankje van De Slimste Mens ter Wereld zal plaatsnemen.

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. Een overzicht van welke deelnemer wanneer terugkeert, vind je hier.

Meer
Lees meer...