‘De Vermeires’: Gezinsuitstap naar Phantasialand zorgt voor ergernis en ongemak

Na De PfaffsDe Planckaerts en De Verhulstjes heeft ook VTM een realityshow over een bekende familie. Deze keer gaat het over De Vermeires met pater familias Jacques Vermeire. Naast hem draven ook dochter Julie en zoon Maxime vaak op. Deze week gaat het gezin op uitstap naar Phantasialand, waar niet alle attracties even comfortabel lijken te zijn.

De laatste jaren wordt Vlaanderen weer overspoeld met realityprogramma’s over de bekendste families in het land. Op Eén hebben we De Planckaerts en Play4 maakte ondertussen al vier seizoenen van De Verhulstjes. Sinds enkele weken heeft ook VTM na De Pfaffs opnieuw een eigen realityserie, deze keer over de familie Vermeire.

Familieshow

Ondertussen is de familie Vermeire al een tijdje wekelijks te zien op VTM. Deze week gaat het gezin samen op reis naar Duitsland. Daar brengen ze in het koude winterweer een weekend door in Phantasialand. Maar voor die reis begint, hebben Jacques, Julie, Maxime en Laurins het over een familieshow.

Die show is een droom van Jacques waarvan hij hoopt dat ie ooit werkelijkheid wordt. Met schoonzoon Laurins aan de piano en zoon Maxime die hoopt om in de voetsporen van zijn vader te treden als komiek, lijkt dat alvast een optie.

Phantasialand

Na dat korte intermezzo vertrekt het gezin naar Phantasialand. Daar brengen Julie en Laurins de nacht door in een cabine te midden van de rollercoasters, waardoor er maar weinig geslapen wordt. Ook Maxime deed geen oog dicht, maar dat had niets te maken met de attracties, wel met Jacques.

Daarnaast is er in het park één attractie die voor heel wat ongemak zorgt. “Ze noemen deze attractie de notenkraker. Mijn ballen zijn verlamd, we kunnen geen kinderen meer krijgen!”, klinkt het bij Laurins.

De Vermeires is elke zaterdag om 20.20 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...