‘De Verraders’: Kandidaten bellen naar het thuisfront in aanloop naar de laatste Ronde Tafel

In De Verraders hebben met Bart Appeltans en Guy T’Sjoen twee verraders de finale weten te bereiken. Daar zullen zij aan de laatste Ronde Tafel moeten de vier overgebleven bondgenoten overtuigen om zo de overwinning binnen te halen. Maar voor ze dat doen, mag iedereen nog even naar het thuisfront bellen.

Vorig jaar wisten de bondgenoten in De Verraders aan de laatste Ronde Tafel de overwinning te grijpen. Bart Kaëll, Kim Van Oncen, Ward Lemmelijn en Niels Albert ontmaskerden toen namelijk met Jamie-Lee Six de laatste overgebleven verrader.

Deze keer staan de verraders er iets beter voor. Na een moeilijke start hebben ze, dankzij twee overlopers, namelijk toch met twee personen de finale weten te bereiken. Na het afvallen van Charlotte Van Brabander blijven Bart Appeltans en Guy T’Sjoen nog over. Toch zullen zij een helse opdracht hebben aan de Ronde Tafel, want het wordt hen stilaan wel heel heet onder de voeten.

Bellen

Dat laatste beseft ook Bart. In een videocall naar het thuisfront horen we hem namelijk zeggen dat hij vreest door de mand te vallen vlak voor de finishlijn. Daarnaast zien we ook Elodie Gabias en haar horen we Guy verdenken. Ook hij zal het dus moeilijk krijgen om zijn onschuld vol te houden.

Om toch nog als winnaars uit de bus te komen, richten de verraders misschien best hun pijlen op Sarah Puttemans. Haar horen we aan de telefoon namelijk vooral spreken over hoe ze vreest dat zij zelf heel verdacht is, vooral dan door haar vriendschap met Charlotte.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De finale van De Verraders is zondag 19 november om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...