‘De Verraders’: Welke verrader wordt vlak voor de finale verbannen?

In De Verraders zitten we aan de laatste Ronde Tafel voor de finale. De verraders kunnen dus nog steeds met hun drieën naar de finale, maar die kans lijkt kleiner en kleiner te worden. Zowel Charlotte als Guy worden namelijk verdacht en dat dreigt voor verraad te zorgen onder de verraders. Wie wordt er opgeofferd?

Het verliep tot nu toe allemaal uitstekend voor het trio verraders Bart Appeltans, Guy T’Sjoen en Charlotte Van Brabander. Vorige aflevering van De Verraders wist Charlotte opnieuw de verdachtmakingen van zich af te schuiven. Daardoor werd niet zij, maar bondgenoot Hendrik Vos verbannen. Daarnaast was er ’s nachts met Jelle Beeckman nog een bondgenoot vermoord.

Nog twee afvallers

Daardoor blijven er nu nog zes bondgenoten en drie verraders over. Van die negen kandidaten zullen er zeven de finale halen van het tweede seizoen van De Verraders. Eerst zal er nog een bondgenoot vermoord worden en daarna wordt aan de Ronde Tafel nog één iemand verbannen.

Het vooruitzicht op beide vertrekken zorgt alvast voor heel wat spanningen onder de drie verraders. “De grote vraag is: gaan we met drie verraders naar de finale of met twee?. Als je daar met drie verraders belandt, dan wordt het een héél moeilijk spel. Het is met andere woorden vijf voor twaalf voor de bondgenoten”, blikt presentator Staf Coppens vooruit.

Charlotte of Guy?

Maar ook voor de verraders komen er belangrijke tijden aan. “Ze gaan op Guy vanavond. We gaan met twee naar de finale. Het voelt alsof je de verraders aan het verraden bent, maar Bart en ik gaan niet anders kunnen”, blikt Charlotte vooruit op de Ronde Tafel.

Ook Bart lijkt vastbesloten zijn eigen vel te redden en zit er daarvoor niet mee in zijn collega’s te verraden. “Ik ben bang dat de enige manier om de verraders te laten winnen is dat ik volop op Guy en Charlotte zal moeten gaan”, legt hij uit.

Bekijk hier de preview van De Verraders:

De Verraders is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...