Left Right
scrollTop top

Deelnemers ‘The Circle’, ‘Love Is Blind’ en ‘Too Hot To Handle’ nemen het tegen elkaar op in YouTubeshow ‘Netflix Reality Games’


Netflix Reality Games
© YouTube Netflix

Netflix heeft ondertussen al verschillende succesvolle realityprogramma’s uitgebracht. In een nieuwe cross-over komen enkele van de opvallendste deelnemers van die reeksen tegenover elkaar te staan. Want welke realityreeks heeft de meest getalenteerde deelnemers? Dat kom je te weten in de nieuwe YouTubereeks Netflix Reality Games.

De nieuwste realityreeks van Netflix is niet te vinden op de streamingdienst, maar is gratis beschikbaar voor iedereen op YouTube. In de minireeks Netflix Reality Games komen vier afgevaardigden van de drie populaire realityreeksen The Circle, Love Is Blind en Too Hot To Handle tegenover elkaar te staan. In verschillende opdrachten zullen zij uitmaken wie het sterkste team is.

Netflix Reality Games

De vier teams bestaan telkens uit spraakmakende deelnemers. Zo vormen de twee koppels die nog steeds getrouwd zijn team Love Is Blind. Het gaat dus om Lauren en Cameron en Barnett en Amber. Voor team The Circle nemen de twee winnaars Joey en DeLeesa deel, samen met hun Circle-buddies Sammie en Courtney. Team Too Hot To Handle tot slot bestaat uit Francesca en Harry uit seizoen 1 en Melinda en Chase uit seizoen 2. Host van dienst is Chrishell Stause uit die andere Netflix-realityreeks Selling Sunset.

De YouTubereeks bestaat uit drie afleveringen waarin de teams telkens een andere opdracht voorgeschoteld krijgen. De eerste aflevering, getiteld Put A Ring On It, is nu al te vinden op YouTube. De volgende twee afleveringen verschijnen op donderdag 19 augustus en vrijdag 20 augustus, telkens om 19 uur.

Bekijk hier de eerste aflevering van Netflix Reality Games:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…