Deliveroo nu ook in Aalst, Sint-Niklaas en Doornik, 12 andere steden op komst

Deliveroo gaat de komende tijd fors uitbreiden in België. Het aantal steden waar de maaltijdbezorger beschikbaar is, gaat in 2021 namelijk meer dan verdubbelen. Met Aalst, Sint-Niklaas en Doornik zijn er vanaf vandaag alvast drie nieuwe steden bijgekomen, later volgen er nog meer.

Zes jaar geleden ging Deliveroo in België van start. Sindsdien groeit de maaltijdbezorger constant en zijn ze in steeds meer steden aanwezig. Op dit moment gaat het om 13 verschillende steden: Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen en Waterloo.

Recordjaar 2020

Daar worden vanuit zo’n 3.000 verschillende restaurants maaltijden bezorgd door 3.000 koeriers. De lockdown en de sluiting van de horeca zorgde ervoor dat Deliveroo in 2020 een waar recordjaar kende. Daarom plant het bedrijf dit jaar een grote uitbreiding.

“De manier waarop mensen vandaag genieten van lekker eten is fundamenteel veranderd. Deliveroo wil dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van ons platform. De uitbreiding van onze diensten naar vijftien extra steden is bovendien niet enkel goed nieuws voor de consument. Het geeft ook een bemoedigend signaal aan de Belgische horeca en betekent extra inkomsten voor onze koeriers”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo.

15 nieuwe steden

De expansie van Deliveroo begint vandaag – donderdag 18 februari – in Aalst, Sint-Niklaas en Doornik. Daarna is het de beurt aan Bergen, Louvain-la-Neuve, Sint-Truiden en Genk. Wat de acht andere steden zijn waar Deliveroo later dit jaar van start wil gaan, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...