Diede en Remi uit ‘K2 zoekt K3’ lossen single ‘Nog Even’

Diede en Remi, die we kennen van K2 zoekt K3, hebben hun gezamenlijke single uitgebracht. Het nummer kreeg de naam Nog Even en is een emotioneel tweestemmig duet. Het nummer krijgt later vandaag ook een videoclip.

Ze mogen dan wel verloren zijn van Julia in K2 zoekt K3, de deelnemers van het programma blijven niet bij de pakken zitten. Zo brachten Celester en Ziggy al samen het nummer Suikerspin uit, lieten Amy en Luca weten dat ze samen een covergroep beginnen en bracht ook Babette al een solonummer uit. Nu is het de beurt aan finaliste Diede en halve finalist Remi om hun samenwerking op de wereld los te laten.

Nog Even

Waar Celester en Ziggy gingen voor een nummer dat zomaar van K3 had kunnen zijn, slaan Diede en Remi een volledig andere richting in met hun eerste single. Nog Even is een ballade over het einde van de coronapandemie, het einde van de eenzaamheid en onzekerheid.

Het mag niet verbazen dat het nummer uitstekend gezonden wordt. Bijna de volledige duur van de song zingen Diede en Remi tweestemmig en dat doen ze voortreffelijk. Zowel Diede als Remi werden tijdens hun deelname aan K2 zoekt K3 geprezen voor hun zangtalent en dat komt goed tot z’n recht in Nog Even. Het nummer krijgt ook een videoclip, maar daar moeten we nog even (pun intended) geduld voor hebben. De clip verschijnt namelijk vrijdag om 17 uur.

Beluister hier Nog Even van Diede en Remi:

Bekijk hier een teaser van de videoclip van het nummer:

Meer
Lees meer...