Dimitri Vegas & Like Mike brengen nummer uit met Beyoncé

Dimitri Vegas, Like Mike & Beyoncé
Instagram @dimitrivegasandlikemike, Shutterstock

Dimitri Vegas & Like Mike zorgen voor een verrassing van formaat! Het dj-duo brengt deze zomer een nummer uit met wereldster Beyoncé. Dat liet Dimitri Vegas weten in de vlog van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow.

Wanneer Peter Van de Veire vroeg achter de toekomstplannen van de dj-broers antwoordde Vegas het volgende: “Eind juni lanceren we onze zomersingle. Daarvoor kregen we eergisteren de toelating van Beyoncé“, klonk het.

Dat het nummer er komt, kwam Dimitri Vegas zelf als een verrassing. “We hebben de vocals gebruikt van een Beyoncé-nummer maar omdat we daarvoor toelating nodig hadden, heeft het project heel lang op de kast gelegen. Normaal laat Beyoncé zo’n dingen niet toe. We hadden het dus eigenlijk al zo goed als opgegeven maar twee dagen geleden kregen we dan toch het bericht dat alles kan doorgaan.”

Say My Name

Om welk Beyoncé-nummer het precies gaat, wilde Dimitri Vegas niet kwijt, al liet hij wel al een kort fragment horen. Wie goed luistert, kan daarin het nummer Say My Name herkennen. Dat nummer bracht Queen B in 1999 uit met haar toenmalige meidengroep Destiny’s Child. Een enorm succes dat goed was voor 2 Grammy-awards.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn niet de eerste artiesten die aan de slag gaan met nummer. Eerder maakten Drake en de Canadees-Zwitserse dj Cyril Hahn al een eigen versie van Say My Name. Als alles doorgaat zoals gepland, zal het nummer eind juli te horen zijn.

Gesponsorde artikelen