Left Right
scrollTop top

Disney maakt jukeboxmusicalfilm met muziek van Lionel Richie: ‘All Night Long’


Lionel Richie Disney All Night Long
© EPA

Fans van Mamma Mia!, Lionel Richie en Disney: juicht! Want Disney is een jukeboxmusicalfilm aan het maken à la Mamma Mia!, maar dan met de muziek van Lionel Richie. De film krijgt voorlopig de titel All Night Long.

Goed nieuws voor wie fan is van de muziek van Lionel Richie, de film Mamma Mia! én de producties van Disney! Want de studio is een jukeboxmusicalfilm aan ’t maken met de muziek van de legendarische zanger. De film kreeg voorlopig de naam All Night Long, maar wanneer die verschijnt, blijft voorlopig nog geheim.

Wie werkt mee?

All Night Long zit voorlopig nog in de pre-productiefase. Pete Chiarelli (die ook aan Crazy Rich Asians heeft gewerkt) is volop bezig aan het script voor de film met muziek van Lionel Richie.

Wie de regie voor zijn of haar rekening zal nemen, wie erin zal meespelen en wanneer we het resultaat zullen kunnen bewonderen, blijft voorlopig onbekend.

Lionel Richie zal een deel van de productie van All Night Long op zich nemen. Hij wordt bijgestaan door z’n manager, Bruce Eskowitz.

Mamma Mia! maar dan van Lionel Richie

Zelfs al heeft de prent nog niet eens een definitief script, wordt ie al volop vergeleken met Mamma Mia!. Maar dat kan ook aan het genre van de film liggen.

All Night Long is namelijk net zoals Mamma Mia! een jukeboxmusicalfilm. Dat houdt in dat de musical doorspekt is met bestaande muziek, meestal van één artiest.

We Are The World

Naast de productie van All Night Long, houdt Lionel Richie zich momenteel ook bezig met een remake van z’n tophit We Are The World. Het is al de derde keer dat hij aan een nieuwe versie van dat nummer werkt.

Deze keer zijn het allemaal voormalige kandidaten van American Idol die het nummer inzingen. Ze krijgen daarbij hulp van verschillende juryleden van het programma: Lionel Richie (uiteraard), Katy Perry en Luke Bryan.

Ook van deze versie van We Are The World gaat de opbrengst van het nummer naar het goede doel. Deze keer zijn dat organisaties die zich inzetten voor mensen die lijden onder de gevolgen van de coronapandemie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810