Katy Perry komt nog dit jaar met een nieuw album!

Katy Perry Album 2020 Daisies
Instagram/@katyperry

Het vijfde studio-album van Katy Perry komt eraan! Dat heeft de zangeres zelf verteld tijdens een Facebook Live-video. Wanneer het album precies verschijnt, is nog niet bekend, maar het krijgt nog zeker een releasedatum in 2020!

Goed nieuws voor de fans van Katy Perry! Want de zangeres heeft tijdens een Facebook Live-video bevestigd dat er in 2020 een nieuw album zit aan te komen, “in quarantaine of niet”. En vrijdag krijgen we al een voorsmaakje van dat album, want het eerste nummer Daisies verschijnt dan al!

‘KP5’

“In Californië zullen er – zoals je weet – heel wat regels komen, en manieren om dingen te doen”, vertelde Katy Perry in de video. “We zullen niet zomaar terugkeren naar het normale.” De zangeres heeft het met die woorden over de maatregelen die in de Verenigde Staten gelden om de verspreiding van het nieuwe coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

“Ik breng nog dit jaar een album uit, in quarantaine of niet”, klinkt het bij een verloofde én zwangere Katy Perry. “Want we gaan een coronavirus ons niet laten stoppen met dansen, ook al dansen we thuis.” De zangeres vertelde ook nog dat verschillende nummers van het nieuwe album “bemoedigend en hoopvol en vreugdevol” zijn.

Daisies

Komende vrijdag, 15 mei, komt het eerste nummer van dat album al uit. Katy Perry zelf omschreef Daisies als “een nummer voor alle dromen waar jullie over gedroomd hebben, en alle dingen die jullie willen bereiken”. Door de quarantaine heeft iedereen meer tijd om dingen te doen, maar ook om over dingen na te denken.

“We hebben de tijd gehad om na te denken over wat we misschien in het verleden als vanzelfsprekend beschouwd hebben en hoe dat in de toekomst kan veranderen”, klonk het. “Dit nummer gaat eigenlijk daarover, en over je dromen laten uitkomen.”

Daisies verschijnt op 15 mei. Het vijfde studio-album van Katy Perry heeft nog geen naam, en ook geen officiële releasedatum.

Gesponsorde artikelen