Beyoncé binnenkort te horen in 3 nieuwe Disneyfilms? Onderhandelingen miljoenendeal “in finale fase”

Beyoncé Disney The Lion King
Disney

Kon jij ook geen genoeg krijgen van Beyoncé in de live action-remake van The Lion King? Dan hebben we misschien wel goed nieuws voor jou! Want Beyoncé zou met Disney rond de tafel zitten om samen te werken aan nog minstens drie nieuwe Disneyfilms!

Het lijkt erop dat Beyoncé binnenkort in minstens drie Disneyfilms te zien of te horen zal zijn. De wereldster der wereldsterren is namelijk met Disney aan het onderhandelen over een miljoenendeal, en die onderhandelingen zouden al in een “finale fase” zitten.

The Lion King

Vorig jaar nog was Beyoncé te horen als Nala in de live action-remake van The Lion King. De film was een gigantisch succes, en ook de soundtrack die erbij hoorde, werd massaal geprezen. Beyoncé maakte zelfs een eigen album over haar tijd op de Disneyset.

‘The Lion King: The Gift’ is een album dat maar liefst 27 nummers telt. Het gaat onder andere om het nummer SPIRIT, dat ook in de film te horen is. Maar daarnaast vinden we nog nummers waarin we de stemacteurs uit The Lion King aan het woord horen, en heel wat samenwerkingen.

Black Panther 2

Door die samenwerking wordt Beyoncé door bronnen “een belangrijke speler voor Disney” genoemd, en “the perfect fit voor het merk”. Volgens diezelfde bron, die met de Britse krant The Sun heeft gepraat, wil Disney nu verschillende projecten met Beyoncé binnenhalen.

Disney heeft een deal op tafel gelegd van ongeveer 88 miljoen euro”, klinkt het. “Die zou Beyoncé binden aan drie belangrijke projecten, zoals de sequel van Black Panther.” De release van die film staat gepland in mei 2022. Dat heeft Disney bekendgemaakt op z’n D23 Expo, het grootste Disney-fanevenement ter wereld.

Disney+

“Als deel van die deal probeert Disney ook het team van Beyoncé ervan te overtuigen om haar de voice-over van sommige van de nieuwe Disney+-documentaires te laten inspreken”, wist de bron nog.

Of alles klopt, valt natuurlijk nog af te wachten. Wij hopen in elk geval dat Beyoncé en Disney binnenkort met heuglijk nieuws naar buiten komen!

Gesponsorde artikelen