Olaf van ‘Frozen’ brengt nieuw nummer ‘I Am With You’ uit

Ondertussen zitten we al ongeveer 2 maanden in ons kot om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar daardoor moeten we ook onze familie en vrienden missen, en da’s niet altijd gemakkelijk. Ook Olaf van Frozen zit momenteel in quarantaine, maar hij bracht een nieuw liedje uit om de pijn een beetje te verzachten.

I Am With You is het nieuwste nummer van Olaf uit Frozen en kwam 13 mei uit. Het nummer werd gemaakt om iedereen een hart onder de riem te steken in deze donkere periode. Met een hartverwarmende boodschap: ongeacht hoe ver we van elkaar verwijderd zijn, we kunnen er nog altijd voor elkaar zijn.

I Am With You

Het volledige nummer werd ook thuis geschreven en geproduceerd. I Am With You werd geschreven door Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez, de songwriters van Frozen zelf. Josh Gad, oftewel dé stem van Olaf, zong het liedje in. De videoclip is een compilatie van verschillende Disney-klassiekers met onder andere beelden van Moana, Mickey Mouse, Alice in Wonderland, Lady & the Tramp, Tarzan en nog veel meer. Ook zien we exclusieve beelden van Olaf die speciaal gemaakt zijn voor het nummer. Hij schrijft een brief met de tekst die hij zelf zingt en stuurt hem op naar een onbekende vriend. “Who cares abouts our wheresabouts, I’m here and you are there, but I’m with you and I care“, klinkt het. Olaf laat gegarandeerd ieders hart smelten.

Olaf

Het is niet de eerste keer dat Olaf van zich laat horen in lockdown. Vorige maand lanceerde Disney nog een online serie met in de hoofdrol niemand minder dan Olaf! At Home With Olaf werd ook volledig van thuis uit gemaakt en volgt alle avonturen van onze favoriete sneeuwman. Hij zorgt ervoor dat we ons toch iets minder alleen voelen in quarantaine. Je kan alle afleveringen herbekijken op YouTube. En geloof ons, dat wil je écht niet missen!

Meer
Lees meer...