Documentaire ‘House of Hammer’ over familie Armie Hammer krijgt onthullende trailer

Binnenkort verschijnt House of Hammer op Discovery+. Het gaat om een documentaire over de familie van acteur Armie Hammer. Over die familie valt namelijk heel wat te zeggen, gaande van beschuldigingen van moord en fraude tot de beschuldigingen van seksueel wangedrag door Armie Hammer. House of Hammer heeft nu een trailer gekregen waarin we al enkele van de onthullingen uit de documentaire te zien krijgen.

Acteur Armie Hammer kwam vorig jaar onder vuur te liggen nadat verschillende vrouwen hem beschuldigden van seksueel wangedrag. Een nieuwe documentaire zal het verhaal vertellen van de acteur én de rest van zijn – minstens even opvallende – familie.

Armie Hammer

In januari vorig jaar kwam Call Me By Your Name-acteur Armie Hammer onder vuur te liggen. De acteur werd door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Daarbij werd ook gesproken over verkrachtings- en kannibalismefetisjen. De acteur werd toen ontslagen uit de film Shotgun Wedding. Sindsdien is het stil rond Hammer. Hij zou hulp gezocht hebben en zou in behandeling zijn voor drugs-, alcohol- en seksmisbruik.

Enkele maanden geleden werd de acteur ook gespot op de Kaaimaneilanden waar hij een teruggetrokken bestaan probeert te leiden. Al lijkt de nieuwste documentaire van Discovery+ ervoor de gaan zorgen dat de acteur opnieuw in het middelpunt van de belangstelling zal staan.

House of Hammer

De eerste trailer van House of Hammer gaat voornamelijk over Armie Hammer. Verschillende vrouwen die een relatie hadden met de acteur komen daarbij aan het woord. Ze lezen daarbij enkele berichtjes voor die ze ontvingen van Hammer. Julia Morrison, een ex-vriendin van Hammer, leest zo een bericht voor waarin de acteur schreef dat hij haar wilde vastbinden op een publieke plaats om haar lichaam vrij te laten gebruiken. Als ze seks zou hebben met wildvreemden zou dat voor Hammer het bewijs zijn van haar eindeloze liefde. Vervolgens krijgen we ook een spraakbericht te horen van Hammer waarin hij zegt dat hij haar wil vastbinden zodat ze niets meer kan doen en dan “al haar gaten wil gebruiken tot hij klaar was met haar”. Een andere ex van Hammer, Courtney Vucekovich, toont een bericht waarin Hammer stuurt dat hij “100 procent zeker een kannibaal is” en “haar wil opeten”.

De twee vrouwen die in de trailer aan het woord komen, vertellen een gelijkaardig verhaal over hoe de acteur hen aan het begin het gevoel gaf dat ze een perfecte relatie hadden, waarna hij beetje bij beetje de grenzen begon op te zoeken. Daarbij omschreef hij de vrouwen als “zijn bezit” en controleerde hij hun doen en laten.

Vervolgens stelt de trailer dat het gedrag van de acteur te linken is aan zijn familie. Daarbij komt Casey Hammer, de tante van Armie, aan het woord. “Elke generatie van mijn familie was betrokken bij duistere praktijken en het wordt alleen maar erger en erger”, horen we haar zo zeggen. Op het einde van de trailer vertelt Casey dat ze alle geheimen van de familie uit de doeken zal doen. Dat belooft dus.

Bekijk hier de trailer voor House of Hammer:

House of Hammer verschijnt op 2 september 2022 op Discovery+. Het is nog niet geweten of de documentaire ook hier te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...