Acteur Armie Hammer gespot als kantoormedewerker op de Kaaimaneilanden

Het ziet ernaar uit dat de acteercarrière van Armie Hammer, die je kan kennen uit films als Call Me By Your Name en The Social Network, definitief voorbij is. De ooit veelgevraagde acteur zou namelijk niet meer welkom zijn in Hollywood nadat meerdere vrouwen hem beschuldigden van seksueel wangedrag. Dus ging Hammer op zoek naar een gewone job. En die blijkt nu gevonden, meldt een anonieme bron aan Variety.

De voormalige Hollywoodster Armie Hammer werkt blijkbaar tegenwoordig als verkoper op de Kaaimaneilanden. Dat is de plek waar hij deels is opgegroeid en waar hij dus nu met zijn gezin woont. De geruchten dat de Call Me By Your Name-acteur een doodgewone job heeft als een medewerker van een hotelresort op de Kaaimaneilanden deden al een tijdje de ronde. Er werd aanvankelijk gezegd dat hij daar werkte als conciërge. Dat zou volgens een anonieme bron echter niet kloppen.

Gewone job

Vorige week doken er talloze foto’s op van Armie Hammer op sociale media en in de roddelpers. Daarop leek de acteur te werken in een hotelresort op de Kaaimaneilanden. Het hotel in kwestie vertelde verschillende media, waaronder Variety, dat Hammer geen onderdeel uitmaakte van hun personeel. Daarna verschenen er foto’s van Hammer gekleed in uniform, werkend in het resort.

“Hij werkt in het resort en verkoopt tijdelijke vakantiewoningen. Hij werkt in een mini-kantoortje”, verklaart een anonieme bron nu aan Variety. Alle andere berichten die iets anders suggereren, zouden onjuist zijn. “De realiteit is dat hij helemaal blut is en gewoon zijn dagen probeert te vullen door geld te verdienen om zijn gezin te onderhouden.” 

De bron zei ook dat voordat Hammer aan de slag ging als verkoper, hij een appartementencomplex op de Kaaimaneilanden beheerde. Hij zou daar nu wonen en werken om in de buurt te zijn van zijn twee jonge kinderen die daar verblijven met zijn ex-vrouw, TV-presentatrice Elizabeth Chambers.

Beschuldigingen

In januari vorig jaar kwam Call Me By Your Name-acteur Armie Hammer onder vuur te liggen. De acteur werd door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Daarbij werd ook gesproken over verkrachtings- en kannibalismefetisjen. Als gevolg werd hij gedumpt door zijn agentschap en verloor hij de ene filmrol na de andere. De heftige schandalen hadden namelijk onomkeerbare schade toegebracht aan zijn publieke reputatie, ondanks dat hij alles ontkende.

Hij zou echter wel hulp gezocht hebben en in behandeling zijn gegaan voor drugs-, alcohol- en seksmisbruik. Maar sindsdien bleef het toch akelig stil rond Hammer. Hij was dit jaar wel nog te zien in de mystery-thriller Death on the Nile naast o.a. Gal Godot. Dat komt omdat de opnames van die film al afgerond voordat zijn schandaal uitbrak. Hammer zou ook nog verschijnen in de aankomende true-crime documentaire House of Hammer, maar heeft verder geen andere projecten meer op de agenda staan.

Meer
Lees meer...