Left Right
scrollTop top

Dolly Parton speelt mee in en maakt muziek voor Netflix-kerstfilm ‘Christmas on the Square’


Dolly Parton Netflix
© Netflix

Het einde van het jaar nadert angstaanjagend snel. Maar gelukkig wil dat ook zeggen dat het bijna weer tijd is voor gezellige avonden, op de zetel, onder een dekentje, én met een kerstfilm op tv. Netflix lost er naar goede gewoonte ook weer een paar. Het gaat onder andere om Christmas on the Square waarin niemand minder dan Dolly Parton te zien én te horen zal zijn.

De voorbije dagen is het plots heel snel herfst geworden. We hebben dus extra veel tijd (en goesting) om lekker knus voor de buis te hangen. En voor iedereen die zo denkt, heeft Netflix heel goed nieuws. De streamingreus laat binnenkort namelijk weer een hele berg kerstfilms op ons los.

Christmas on the Square

Eén van de films is Christmas on the Square, een eindejaarsverhaal met Mamma Mia!-actrice Christine Baranski in de hoofdrol, als Regina Fuller. Volgens de officiële synopsis van de film is zij een “rijke an onaangename vrouw”, die terugkeert naar het dorpje waarin ze opgroeide, “om iedereen op straat te zetten na de dood van haar vader”.

“Na een ontmoeting met een engel (gespeeld door Dolly Parton), een opnieuw aangewakkerde vlam van een oude romance en verhalen van de lokale gemeenschap, slaat ze volledig om.” Je leest het goed, zangeres Dolly Parton speelt mee in de nieuwe Netflix-kerstfilm.

14 nieuwe nummers

Meer nog: ze heeft 14 nieuwe nummers geschreven voor Christmas on the Square. Eén daarvan kreeg dezelfde titel als de film, en is nu al te beluisteren op het YouTube-kanaal van Dolly Parton.

Alle nummers die Parton uitbrengt voor de film, zullen te vinden zijn op haar nieuwe album ‘A Holly Dolly Christmas‘. Da’s het eerste kerstalbum dat Dolly Parton uitbrengt in 30 jaar.

Christmas on the Square verschijnt op 22 november wereldwijd op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588