DOUR maakt meer dan 50 nieuwe namen bekend: Oscar & The Wolf van de partij

Doureuuuh! Het vijfdaagse festival, pakt uit met meer dan 50 nieuwe namen. Onder de line-up bevinden zich grote namen als Oscar & the Wolf, Stikstof, The Libertines en Ice Spice. Het Waalse festival vindt plaats van 17 tot en met 21 juli.

Het DOUR festival, kortweg DOUR, heeft woensdag een indrukwekkende reeks van nieuwe namen voorgesteld. De komende weken zullen nog tal van artiesten de line-up vervoegen.

Rapscene & techno

De Amerikaanse rapscene is goed vertegenwoordigd met Aminé en Ice Spice, die ook afgelopen zomer te zien waren. Maar het is niet alleen Amerika dat de boventoon voert. Ook Franstalige artiesten zoals Isha & Limsa D’Aulnay, Guy2Bezbar, Osirus Jack, Berwyn en SadBoi zijn van de partij.

Voor liefhebbers van techno is er ook goed nieuws, met onder meer het Britse duo Camelphat en de technogiganten Reinier Zonneveld en het Italiaanse duo 999999999. Eerder dit jaar werd ook de 33-jarige dj Amelie Lens al aangekondigd.

Oscar & the Wolf

Een grote verrassing in het rijtje is de langverwachte debuutshow van niemand minder dan Oscar & the Wolf. Frontman Max Colombie (32) getuigde drie weken geleden nog over zijn vroegere drank- en drugsverslaving. Op Instagram liet hij beelden zien, die dateren van een tweetal jaar geleden, waar duidelijk te zien is dat de zanger onder invloed is. Een week later schept hij duidelijkheid over de post. “Ik verlamde onzekerheden met drank en drugs”, vertelde hij aan VTM Nieuws.

Ontdek de line-up hier

Tickets zijn beschikbaar op de website.

Meer
Lees meer...