Drake komt met geurkaarsen die naar zichzelf ruiken

Heb je altijd al een geurkaars willen hebben die naar Drake ruikt? Het antwoord is waarschijnlijk “nee”, maar toch komt de rapper met exact dat. De kaars maakt deel uit van een reeks kaarsen die te koop zijn bij Revolve.

Muzikanten brengen tegenwoordig de vreemdste merch uit. Zo zijn er de Crocs van Justin Bieber of de cardigans van Taylor Swift. Maar Drake komt met een wel heel bijzonder item: een geurkaars die “naar Drake ruikt”.

Geurkaars

De geurkaars in kwestie heet ‘Carby Musk’. En we kunnen jullie al geruststellen, hij ruikt niet naar het zweet van Drake. Het gaat om geuren die de rapper samenvatten. Zo gaat het om noten van musk, amber, kasjmier, suède en fluweel. Al die geuren samen zouden dus ruiken zoals Drake zelf.

De collectie die Drake samenstelde voor Revolve bevat verder nog vier kaarsen. Daarbij gaat het om ‘Sweeter Tings’, ‘Williamsburg Sleepover’, ‘Good Thoughts’ en ‘Muskoka’. De kaarsen kosten 48 dollar (39,5 euro) per stuk en ‘Carby Musk’, de kaars die naar Drake ruikt, is duidelijk extra bijzonder en kost 80 dollar (66 euro). Die kaars is op dit moment ook al uitverkocht.

Meer
Lees meer...