Eerste trailer van ‘Renegade Nell’ toont een vurige dame die geen blad voor haar mond houdt

De Engelse serie Renegade Nell is vanaf 29 maart volledig te zien op Disney+, die nu een trailer en nieuwe beelden van de serie delen. Nell, het hoofdpersonage wordt beschuldigt van moord en wordt daardoor een beruchte struikrover. Onderweg ontmoet ze ook een magische geest genaamd Billy Blind.

Renegade Nell speelt zich af in het Engeland van de 18de eeuw. De jonge vrouw, Nell Jackson, wordt beschuldigt van moord en moet daarom met haar twee zusjes vluchten. Daardoor wordt ze één van de beruchtste struikrovers in het land. Onderweg ontmoet ze Billy Blind, een magische geest, waardoor ze zich realiseert dat het lot haar niet toevallig op een dwaalspoor heeft gebracht.

Trailer

De trailer begint met een vechtscène waarin we zien dat Nell veel sterker is dan verwacht. Ze waarschuwt één van de mannen om geen ruzie met haar te zoeken, en wanneer hij dat toch doet zien we Nell de man door de lucht gooien. Ze maakt duidelijk dat ze niemand vermoord heeft en we zien de werkelijke dader de moord plegen. Daarna beschuldigt de dader Nell van de moord en ze zegt dat hij liegt. De aristocraten zijn verafschuwd door het feit dat er een vrouwelijke struikrover bestaat. Daarna komen we te weten wie de magisch geest Billy Blind is en hij vertelt Nell dat hij haar gaat beschermen. Iedereen gaat achter Nell aan, waardoor we haar snelle reactie te zien krijgen. Maar ze lijkt niet de enige te zijn die bovennatuurlijk krachten heeft.

De trailer wekt zeker nieuwsgierigheid op, maar het toont ook hoe humor in de serie is verwerkt. Nell houdt geen blad voor haar mond, maar ze kan ook tegen snede opmerkingen. De serie is vanaf 29 maart exclusief op Disney+ te zien.

Bekijk hier de trailer:

Meer
Lees meer...