Elton John en Britney Spears lossen eerste teaser van samenwerking ‘Hold Me Closer’

Op vrijdag 26 augustus verschijnt de samenwerking van Elton John en Britney Spears. Het gaat om Hold Me Closer, een nieuwe versie van het nummer Tiny Dancer van Elton John. De single betekent de comeback van Britney Spears die voor het eerst sinds 2016 nieuw werk uitbrengt.

Britney Spears zal deze week haar langverwachte comeback maken. Eind vorig jaar won Britney de rechtszaak tegen haar vader waardoor ze nu niet langer onder zijn conservatorschap staat. Britney kan nu haar eigen keuzes maken op persoonlijk en professioneel vlak en daarbij hoort dus ook een comeback.

Hold Me Closer

Enkele weken geleden doken de eerste geruchten op over een samenwerking van Elton John met Britney Spears. Vorige week werden die geruchten bevestigd door de Britse zanger zelf. Hold Me Closer van Elton John en Britney Spears verschijnt op vrijdag 26 augustus. Elton John heeft nu een eerste teaser gelost van het nummer. Daarin horen we dat het gaat om een nieuwe versie van het nummer Tiny Dancer van Elton John uit 1971, 10 jaar voor Britney geboren werd. Het nummer werd in een hedendaags jasje gegoten, waarbij het invloeden uit dancemuziek kreeg.

In de teaser krijgen we de stemmen van Britney en Elton al te horen. We krijgen ook al een stukje uit de clip te zien. Zo komen we te weten dat het gaat om een geanimeerde clip. We krijgen een rozenveld te zien en een raket die opstijgt in de achtergrond. Het nummer wordt de officiële comeback van Britney Spears die voor het eerst sinds 2016 met nieuw werk komt. Er zijn ook al geruchten dat Britney zou werken aan een volledig nieuw album.

Beluister hier de teaser voor Hold Me Closer van Elton John en Britney Spears:

Beluister hier nog eens het origineel van Tiny Dancer:

Meer
Lees meer...