Samenwerking Britney Spears en Elton John verschijnt volgende week

Enkele weken geleden doken er geruchten op dat Britney Spears haar comeback als zangeres zou maken. Ze zou dat doen in samenwerking met Elton John en nu is dat nieuws bevestigd door Elton John zelf. Hold Me Closer van Britney Spears en Elton John verschijnt volgende week vrijdag.

Britney Spears zal volgende week haar comeback als zangeres maken. Ze doet dat samen met Elton John met het nummer Hold Me Closer. Het wordt het eerste nieuwe werk van Britney in zes jaar tijd. Daarnaast zal ze ook voor het eerst sinds 2008 muziek uitbrengen zonder dat ze onder het conservatorschap van haar vader staat. Dat betekent dus dat ze eindelijk zelf inspraak heeft op haar muziek.

Hold Me Closer

Nadat Britney eerder al schreef over de samenwerking met Elton John op Instagram volgt nu de officiële bevestiging door de Britse zanger zelf. Elton maakte het nieuws bekend via Twitter. Daarbij schreef hij enkel “26 augustus” met de hashtag #HoldMeCloser. Hij voegde ook een emoji van een roos en een raket toe. Daarbij staat de roos voor Britney en de raket, als verwijzing naar zijn nummer Rocket Man, voor hemzelf.

Bij zijn tweet deelde Elton John ook al de cover van het nummer. Daarop zijn kinderfoto’s te zien van zowel Britney als hijzelf. De kleine Britney ziet er in haar roze jurk al uit als een superster en Elton zit als jongetje te blinken achter zijn piano.

Onlangs doken er ook geruchten op dat Britney zou werken aan een “revenge album“. Of dat echt zo is, is voorlopig nog niet duidelijk.

Hold Me Closer van Britney Spears en Elton John verschijnt op vrijdag 26 augustus.

Meer
Lees meer...