Fans van ‘Emily in Paris’ opgelet! Je kan zelf items uit de serie kopen

Ondertussen staat het nieuwe seizoen van Emily in Paris al een tijdje online. Ook dat seizoen is net zoals de eerste twee een enorm succes. In het nieuwe seizoen zien we hoe Emily (Lily Collins) verschillende knopen moet doorhakken, maar ook hoe ze verschillende nieuwe projecten in de schoot geworpen krijgt. En enkele van haar ‘bekendste’ gepromote producten zijn nu ook echt beschikbaar.

Emily in Paris blijft na drie seizoenen een van de grote successen van Netflix. De serie zou zelfs Amerikanen en Britten aanzetten om naar de Franse hoofdstad te trekken. Maar voor degenen die zich graag in de wereld van Emily wanen zonder de overstap naar Parijs te maken, is er nu een manier waarop je enkele bekende producten uit de serie kan aankopen. Daarbij hoort onder andere de bekende koffer met het hoofd van Pierre Cadault.

Emily in Paris

Emily in Paris volgt de modieuze Emily Cooper (Lily Collins), die in het eerste seizoen van Chicago naar Parijs verhuist om daar (tijdelijk) voor een marketingbureau te werken. Met haar Amerikaanse visie, probeert ze een aantal campagnes nieuw leven in te blazen. Bij heel wat mensen valt dat in goede aarde, anderen lijken haar een ‘irritante indringster’ te vinden.

Toch lijkt ze haar weg te vinden en krijgt ze enkele grote campagnes in de schoot geworpen. Eén van de bekendste daarvan is de samenwerking met het fictieve modemerk Cadault. Zo moet Emily hun kleren en parfum aan de man (of vrouw) brengen, maar krijgt ze ook te maken met enkele bizarre keuzes zoals de koffer met een gigantisch grote afbeelding van Pierre Cadault.

Items

Hoewel het hier dus vaak gaat om fictieve campagnes voor niet bestaande merken, zijn er toch enkele items online te koop. Dat kan op de site ShopTheScenes.com, die producten van meerdere shows verkoopt. Op de site kan je onder andere terecht voor je eigen speciale kleren, juwelen, handtassen of koffer van Pierre Cadault, maar ook voor de bekende Champère en het parfum van Lavaux.

De website is een officiële samenwerking met de showrunner van de serie, Darren Star. Maar aangezien de site vanuit de Verenigde Staten werkt, kan het zijn dat de producten veel duurder worden door verzending naar ons land. Als je dat iets te duur is, dan kan je ook nog tijdelijk terecht in de Franse McDonald’s-filialen voor de McBaguette uit de serie.

Meer
Lees meer...