Eminem vraagt fans om in ‘Godzilla Challenge’ even snel als hij te rappen

Vorige maand dropte Eminem zijn nieuw album ‘Music To Be Murdered By’ en even later bracht hij een verrassingsbezoek aan de Oscars. Nu staat de Amerikaanse rapper terug in de spotlights door zijn #GodzillaChallenge.

Eminem daagt zijn fans via sociale media uit om mee te doen aan de #GodzillaChallenge. In die challenge vraagt hij hen om het razendsnelle rapstuk uit zijn song Godzilla foutloos na te doen en op sociale media te posten. Godzilla is een samenwerking met rapper Juice WRLD, die eind vorig jaar overleed.

Razendsnelle fans

Het lied heeft al sinds de release van het album ‘Music To Be Murdered By’ ontzettend veel succes. Het werd Juice WRLDs eerste nummer één hit in het Verenigd Koninkrijk en ook in Amerika klom het lied meteen omhoog. Door de #GodzillaChallenge en de videoclip die binnenkort uitkomt, staat het lied nog een lang en succesvol leven te wachten.

In de laatste 30 seconden van Godzilla rapt Eminem volgens de Amerikaanse website Genius maar liefst 224 woorden. Dat komt overeen met ongeveer 7,23 woorden per seconde. Om te testen of zijn fans dat ook konden, lanceerde Eminem de Godzilla Challenge. Daarin proberen Eminems volgers de laatste 30 seconden van het lied na te rappen zonder een fout te maken. Verrassend genoeg zat daar een groot aantal gelukte challenges bij. Verschillende fans postten filmpjes waarin ze geen enkel probleem leken te hebben met de hoeveelheid woorden.

https://twitter.com/MiniLaddd/status/1232403989750140929
Meer
Lees meer...