Acteur Evan Peters wil meedoen in romcom na rol als seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

Acteurs worden na enkele projecten vaak in dezelfde soort rollen gecast. Dat begint ook het geval te zijn bij acteur Evan Peters. Hij was de laatste jaren al te zien in onder andere American Horror Story en DAHMER- Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Maar nu vindt hij het dus tijd voor iets anders. Recent gaf hij aan dat hij romcoms wel ziet zitten en ondertussen is hij ook al gecast in een nieuw Marvelproject.

Wie Evan Peters zegt, die zegt intense rollen. De acteur was de laatste twee jaar vooral te zien in serieuze projecten als American Horror Story, de HBO-reeks Mare of Easttown en laatst natuurlijk als Jeffrey Dahmer in de Netflixreeks over de seriemoordenaar. Die rollen hebben zijn tol geëist, want nu zou Peters namelijk niets liever willen dan een rol in een romcom. Dat liet DAHMER-maker Ryan Murphy tijdens een Q&A op een evenement weten.

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Er valt de laatste maanden niet naast te kijken. De Netflixreeks DAHMER- Monster: The Jeffrey Dahmer Story breekt potten en werd op korte tijd al de op twee na best bekeken serie op het streamingplatform. De reeks vertelt het (echt gebeurde) verhaal van de slachtoffers van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer (Peters). Zij werden gedrogeerd, misbruikt, verkracht, vermoord en in stukken gesneden of opgegeten door Dahmer.

Dat die rol intens was voor acteur Evan Peters, hoeft niemand dus nog uit te leggen. Daarom is het ook niet verrassend dat Peters een tijdje geleden liet weten dat hij terug even een ander soort rollen wil aannemen. Tijdens een Q&A op een DAHMER-evenement vertelde vriend Ryan Murphy zelfs in welk genre hij het liefst zou spelen. “Na al deze projecten zei hij tegen mij: ‘Ryan, ik wil eens een normaal iemand spelen. In een romcom of zo'”

Komende projecten

In de tussentijd heeft Evan Peters toch al een ander project beet. Hij was in 2021 al te zien in de reeks WandaVision als Quicksilver en zal die rol terug opnemen in de Disney+-reeks Agatha: Coven of Chaos. Wanneer die serie precies zal uitkomen, is nog niet bekend. Maar het is voor Peters alvast een leuke afleiding van alle zware en intense rollen van de voorbije jaren. Of er binnenkort ook nog een romcom bijkomt, moet nog blijken.

Bekijk de video hier:

Meer
Lees meer...