‘Ex on the Beach’-ster Harrie lijkt nu écht klaar voor relatie

Singles opgelet: Harrie uit Ex on the Beach is op zoek naar een vriendin. Althans, dat laat hij uitschijnen op Instagram. De laatste jaren zag het grote publiek hem van realityshow naar realityshow hoppen. Daarbij kwam hij met verschillende vrouwen in contact, maar die leken nooit de ware te zijn. Toch lijkt Harrie het nog niet op te geven.

Harrie “de dekhengst” Snijders is niet meer uit de media weg te slaan. Al sinds het vierde en vijfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch staat hij bekend als grootste playboy van de Benelux. Na het programma kreeg Harrie zijn eigen realityserie, maakte hij nog eens zijn opwachting in het laatste seizoen van Ex on the Beach en kreeg hij ook zijn eigen datingprogramma. Toch is hij nog steeds de ware niet tegengekomen, en daar zit hij wel op te wachten.

Harrie

Harrie Snijders deed voor het eerst zijn intrede in seizoen 4 van Ex on the Beach: Double Dutch. Dat is ondertussen meer dan vier jaar geleden, maar toch bleef zijn naam in het geheugen gegrift staan. In het vijfde seizoen kwam hij terug en ontpopte Harrie zich meteen tot king van de villa. En daarbij hoorde natuurlijk ook zijn aantrek bij de vrouwen, waardoor hij de bijnaam “de dekhengst” kreeg.

Na zijn Ex on the Beach-avontuur kreeg Harrie zijn eigen realityserie op Videoland. Die kreeg de naam Harrie: Van het Kamp naar de Ring en volgde zijn carrière als bokser. Daarna keerde hij nog terug in het meest recente seizoen van EOTBDD en kreeg hij zijn eigen datingprogramma op TLC.

Loyaliteit

Maar toch blijft de Eindhovenaar vooral bekendstaan als player. En dat zou hij graag zelf zien veranderen. In een Q&A op Instagram (via LoveReality) vertelt hij nu dat hij graag de volgende stap wil zetten in het leven, maar dat hij het moeilijk heeft met de juiste persoon te vinden.

“De ware vinden is niet zo makkelijk”, schrijft hij op zijn Instagram Story. “De exen die ik de laatste vijf jaar heb gehad gingen meer om ‘wat’ ik was dan ‘wie’ ik was. Loyaliteit is ver te zoeken tegenwoordig. Alles gebeurt met een reden en alles staat geschreven.” Harrie lijkt dus klaar voor een relatie, dus de kans lijkt ons dan ook klein dat hij binnenkort nog eens in een realityprogramma te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...