Fabrizio uit ‘Temptation Island’ is opnieuw single

Fabrizio Tzinaridis, vooral bekend van Temptation Island en De Bachelor, is opnieuw single. Dat heeft zijn manager bevestigd aan Het Laatste Nieuws nadat veel volgers hadden opgemerkt dat zowel hij als zijn toenmalige vriendin Sanne foto’s van hen samen hebben verwijderd.

We leerden Fabrizio Tzinaridis in 2018 kennen tijdens zijn deelname aan Temptation Island. Kort na dat programma, waar hij een van de verleiders was, begon Fabrizio een relatie met Pommeline, die een jaar eerder met haar ex deelnam aan Temptation Island. Samen deden ze in 2019 mee aan Temptation Island VIPS, waarna hun relatie strandde.

Ongeveer een jaar geleden probeerde Fabrizio opnieuw via televisie de liefde te vinden als spilfiguur in De Bachelor op Play4. In de finale van De Bachelor zagen we hoe hij zijn allerlaatste roos gaf aan de Nederlandse Madieke. Daarbij haalde de 28-jarige Nederlandse het van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte nochtans duidelijk ook iets los in Fabrizio. Uiteindelijk werd het zowel met Madieke als met Margaux niets na het programma, hoewel hij ook met Margaux nog enige tijd contact hield.

Sanne

Daarna was het stil rond het liefdesleven van Fabrizio Tzinaridis tot hij in september vorig jaar op Instagram aankondigde zijn hart te hebben verloren aan Sanne. De twee leken enige tijd gelukkig samen, maar zijn nu toch uit elkaar.

“Op dit moment is de relatie inderdaad over. Ze hebben dat besloten omdat hun levens zich in andere fases bevinden”, bevestigt de manager van Fabrizio aan Het Laatste Nieuws.

Meer
Lees meer...