FACTS haalt met James McAvoy opnieuw grote naam naar Gent

Het halfjaarlijkse evenement FACTS heeft opnieuw een grote naam aangekondigd die volgende maand aanwezig zal zijn in Flanders Expo in Gent. Het gaat om James McAvoy, die je onder andere kan kennen van The Chronicles of Narnia, X-Men, Split en nog veel meer.

De conventie FACTS viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. In april vond de lente-editie van het evenement al plaats. Daar waren onder andere acteurs Tyler Hoechlin en Alexander Ludwig te gast. In oktober volgt ook nog een herfsteditie. Eerder liet de organisatie van FACTS al weten dat acteur Stephen Amell, bekend van onder andere Arrow, van de partij zal zijn. Hij zal beschikbaar zijn voor selfies, photoshoots, handtekeningen, enzovoort.

Daar werd deze zomer ook de naam Jason Paige aan toegevoegd. Paige is de zanger van de iconische intro van Pokémon en zal gewoon in de hal aanwezig zijn. Kort daarna volgde ook nog de aankondiging van Buffy The Vampire Slayer en Angel-actrice Charisma Carpenter, gevolgd door Harry Potter-acteur Mark Williams.

James McAvoy

Aan die al indrukwekkende lijst heeft de comic con FACTS nu ook James McAvoy toegevoegd. Hij zakt op zaterdag 21 oktober af naar Flanders Expo, waar je met hem op de foto kan, een handtekening kan scoren en kan luisteren naar zijn Q&A.

James McAvoy brak internationaal door als Steve McBride in de serie Shameless. Daarna volgde de film The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, waarin hij Mr. Tumnus speelde. Je kan hem ook kennen als de jonge Charles Xavier aka Professor X in vier verschillende X-Men-films. In Split en Glass van M. Night Shyamalan speelde hij dan weer de 23 persoonlijkheden van Kevin Wendell Crumb. McAvoy speelde verder ook nog onder andere in Atomic Blonde, It Chapter Two en His Dark Materials.

FACTS vindt op 21 en 22 oktober 2023 plaats in Flanders Expo in Gent. Tickets en info kan je vinden via de site.

Meer
Lees meer...