‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 2 vanaf nu te zien op Netflix

Het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga is er. Vanaf vandaag, 16 september, kunnen fans op Netflix terecht voor nieuwe afleveringen. In de trailer is alvast te zien hoe de elfen er alles aan zullen doen om Alfea te beschermen van het nieuwe bewind.

Fate: The Winx Saga seizoen 2 staat vanaf nu online. De live action-versie van de tekenfilmserie Winx Club ging vorig jaar van start en kende meteen een groot succes. Om die reden maakte Netflix een maand na de release al bekend dat er een tweede seizoen zou komen. En dat seizoen is nu, slechts een jaar na het vorige, al op de streamingdienst verschenen.

Fate: The Winx Saga

Toen Netflix twee jaar geleden bekendmaakte dat het een live action-remake zou maken van de Nickelodeon-serie Winx Club, leek iedereen enthousiast. Maar toen de eerste trailer verscheen, ontstonden er toch wat relletjes. De reeks zou namelijk enkele personages hebben witgewassen. Wanneer de reeks uitkwam, waren er ook veel voor- en tegenhangers, maar toch werd de serie een groot succes.

Een tweede seizoen kon dus niet achterblijven. En op bevestiging moesten de fans niet lang wachten, want slechts vier weken na seizoen 1 werd het tweede al aangekondigd. Dat seizoen staat vanaf vandaag op Netflix en gaat verder op waar het allemaal gestopt is.

Seizoen 2

Het tweede seizoen zal er voor feeën Bloom, Aisha, Stella, Terra en Musa niet makkelijker op worden. De school staat onder nieuw bewind van Rosalind en ook Sky’s vader Andreas blijkt nog te leven. De feeën willen er alles aan doen om Alfea te beschermen en de overbodige mensen van de school weg te krijgen. Daarnaast krijgen ze ook nog te maken met de nodige portie liefdes- en vriendschapsproblemen. In het nieuwe seizoen zal ook feetje Flora eindelijk haar intrede doen.

Bekijk de trailer van Fate: The Winx Saga seizoen 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...