Netflix dropt officiële trailer van ‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 2

Het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga komt eraan en dat betekent dat de trailer niet kon achterblijven. Vanaf 16 september kunnen fans op Netflix terecht voor nieuwe afleveringen en om die in te leiden, deelde de streamingdienst vandaag de officiële trailer. Daarin is alvast te zien hoe de elfen er alles aan zullen doen om Alfea te beschermen van het nieuwe bewind.

Fate: The Winx Saga is bijna terug! De live action-versie van de tekenfilmserie Winx Club ging vorig jaar van start en kende meteen een groot succes. Om die reden maakte Netflix een maand na de release al bekend dat er een tweede seizoen zou komen. Vanaf 16 september is dat seizoen te zien op de streamingdienst. Vandaag deelde Netflix alvast een trailer die er veelbelovend uitziet.

Fate: The Winx Saga

Toen Netflix twee jaar geleden bekendmaakte dat het een live action-remake zou maken van de Nickelodeon-serie Winx Club, leek iedereen enthousiast. Maar toen de eerste trailer verscheen, ontstonden er toch wat relletjes. De reeks zou namelijk enkele personages hebben witgewassen. Wanneer de reeks uitkwam, waren er ook veel voor- en tegenstanders, maar toch werd de serie een groot succes.

De aankondiging van een tweede seizoen liet dan ook niet lang op zich wachten, en vorige maand werd bekendgemaakt dat dat seizoen al in september te zien zou zijn op de streamingdienst.

Seizoen 2

Vanaf 16 september kunnen fans dus naar acht nieuwe afleveringen kijken. In het eerste seizoen was te zien hoe Rosalind de voormalige directrice vermoordde en hoe iedereen geloofde dat Andreas, de vader van Sky, gestorven was. Uiteindelijk bleek hij niet dood te zijn, wat binnen de school heel wat mensen in de problemen zal brengen. Zeker wanneer Rosalind de nieuwe directrice lijkt te worden.

Het tweede seizoen zal er voor feeën Bloom, Aisha, Stella, Terra en Musa dus niet makkelijker op worden. Ze willen er dan ook alles aan doen om Alfea te beschermen en de overbodige mensen van de school weg te krijgen. Daarnaast krijgen ze ook nog te maken met de nodige portie liefdes- en vriendschapsproblemen. In het nieuwe seizoen zal ook feetje Flora eindelijk haar intrede doen.

Bekijk de trailer van Fate: The Winx Saga seizoen 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...