‘Flex X Cop’ krijgt een tweede seizoen waarin Ahn Bo-hyun en Park Ji-hyun mogelijks terugkeren

Enkele dagen voor de seizoensfinale van Flex X Cop deelt een vertegenwoordiger van het Flex X Cop-productieteam mee dat het tweede seizoen al wordt voorbereid. Scenarioschrijver Kim Ba-da is al begonnen aan het script voor seizoen 2, en het nieuwe seizoen wordt besproken met de acteurs.

De serie Flex X Cop die in sommigen landen nu al op Disney+ staat, ging eind januari in première. Ondertussen heeft het Zuid-Koreaanse netwerk SBS de populaire K-drama al verlengd voor seizoen 2. Ahn Bo-hyun en Park Ji-hyun, de hoofdrolspelers, zijn momenteel in gesprek om hun rol te hernemen. Er wordt ook al aan het script gewerkt voor het tweede seizoen. Dit wordt opnieuw door scenarioschrijver Kim Ba-da gemaakt.

Aankondiging

Een vertegenwoordiger van het Flex X Cop-productieteam onthulde in een verklaring aan Mydaily, vertaald door Soompi dat ze al bezig waren met de voorbereidingen voor seizoen 2. In de verklaring stond ook dat scenarioschrijver Kim Ba-da al is begonnen aan het nieuwe script. Daarnaast zijn ze nu ook met de verschillende hoofd- en bijrolspelers aan het praten, waaronder Ahn Bo-hyun en Park Ji-hyun, terwijl ze de schema’s aan het uitzoeken zijn. Waarover het tweede seizoen gaat gaan weten we dus nog niet aangezien de laatste aflevering van het eerste seizoen pas op 23 maart uitkomt.

Flex X Cop volgt een politieduo bestaande uit Jin Yi-soo, een onvolwassen en rijke erfgenaam die agent is geworden, en Lee Kang-hyun, een vrouwelijke detective die al lang bij de politie werkt. De samenwerking loopt in het begin nogal stroef, maar uiteindelijk ontwikkelen ze een sterkere band met elkaar. Er kan ook iets mooi uit deze samenwerking ontstaan.

Meer
Lees meer...