K-drama ‘Flex X Cop’ staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar een nieuwe Zuid-Koreaanse politieserie. In Flex X Cop spelen Ahn Bo-hyun en Park Ji-hyun de hoofdrollen. Het is een reeks waarin naast actie ook heel wat plaats zal zijn voor humor en zelfs romantiek.

Na een jaar boordevol Zuid-Koreaanse reeksen op de verschillende streamingdienst, wordt ook 2024 een goedgevuld K-dramajaar. Zo verschenen op Netflix al The Bequeathed en Captivating the King en verschijnen binnenkort ook Doctor Slump en A Killer Paradox. Maar ook Disney+ blijft inzetten op K-drama’s. Zo kan je vanaf vandaag kijken naar de politiereeks: Flex X Cop.

Flex X Cop

In Flex X Cop zullen we een bijzonder politieduo volgen. Het gaat om Jin Yi-soo, een onvolwassen en rijke erfgenaam, in Korea chaebol genoemd, die agent is geworden en Lee Kang-hyun, een vrouwelijke detective die al heel wat jaren op de teller heeft staan. De twee zullen moeten samenwerken en dat loopt in de eerste plaats nogal stroef, omdat Kang-hyun meer professionaliteit verwacht van Yi-soo. Maar na verloop van tijd worden ze een sterker team en daar lijkt zelfs iets moois uit te bloeien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ahn Bo-hyun (Itaewon ClassMy Name) en Park Ji-hyun (The Divine FuryYumi’s Cells). In de nieuwe teaser voor de reeks krijgen we te zien hoe de twee samen belandden en hoe vooral Kang-hyun daar niet voor staat te springen. Flex X Cop wordt geregisseerd door Kim Jae-hong, die ook verantwoordelijk is voor de fictiereeks die gebaseerd is op BTS en later dit jaar zal verschijnen.

De eerste aflevering van Flex X Cop is vanaf vandaag, vrijdag 26 januari, te vinden op Disney+. Morgen is het al tijd voor de tweede aflevering. Aangezien de reeks gelijktijdig op de Zuid-Koreaanse zender SBS TV uitgezonden zal worden, zal er op Disney+ waarschijnlijk ook elke vrijdag en zaterdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Bekijk hier de teaser voor Flex X Cop:

Meer
Lees meer...