K-drama gebaseerd op BTS krijgt officiële trailer

Het is ondertussen al vier jaar geleden dat er een fictiereeks over BTS aangekondigd werd. Maar nu begint de reeks eindelijk vorm te krijgen. De serie zal luisteren naar de naam Begins Youth en heeft nu een eerste officiële trailer gekregen.

Begins ≠ Youth (dat toen nog luisterde naar de werktitel Blue Sky) werd al in 2019 aangekondigd door de toenmalige CEO van Big Hit Entertainment (nu HYBE) Bang Si-hyuk. Normaal zou de reeks al in het najaar van 2020 verschijnen, maar door de uitbraak van het coronavirus liepen de opnames heel wat vertraging op. Maar nu krijgen we eindelijk de trailer voor de serie te zien.

Begins ≠ Youth

We kregen eerder al een korte inhoud van de reeks. “Begins ≠ Youth zal de verhaallijn uitbreiden die fans gezien hebben in de videoclips van BTS en de Save Me-webtoon. Het verhaal zal beginnen met Seok-jin die de andere zes jongens ontmoet. Hij leert daarbij dat iedereen worstelt met z’n eigen problemen, maar samen kunnen ze de moeilijkste hindernissen overwinnen.” De reeks zal dus niet gebaseerd zijn op het leven van de zeven leden, maar het zal gaan om een fictioneel verhaal dat zich afspeelt in de zogenaamde BTS Universe, die ook gebruikt werd voor de videoclips bij de albums in de ‘HYYH’-reeks.

In de serie zullen we dus zeven jongens volgen, die elk gebaseerd zijn op een lid van BTS. Ze kregen daarbij wel een andere naam, maar het gaat wel om namen met een knipoog naar de zeven leden. Zo zal het personage van RM Kim Do-geon heten. De achternaam Kim komt van de echte naam van RM, Kim Nam-joon, en de voornaam Do-geon komt uit de webtoon CHAKHO. Ook de andere namen werden op deze manier samengesteld. Zo zal het personage van Jin Kim Hwan heten, dat van SUGA Min Ce-in, j-hope’s personage krijgt de naam Jeong Ho-su, Jimin zal de naam Park Ha-ru krijgen, V wordt Kim Joo-an en Jung Kooks personage krijgt de naam Jeon Je-ha.

In de trailer worden de zeven personages en hun persoonlijke problemen al kort voorgesteld, waarna we te zien krijgen dat ze elkaar helpen om toch geluk te vinden. Daarbij krijgen we ook al muziek van BTS te horen in de achtergrond.

Cast

De zeven hoofdrollen worden gespeeld door Seo Young-joo (Kim Do-geon/RM), Seo Ji-hoon (Kim Kwan/Jin), Noh Jong-hyun (Min Ce-in/SUGA), Ahn Ji-ho (Jeong Ho-su/j-hope), Kim Yoon-woo (Park Ha-ru/Jimin), Jung Woo-jin (Kim Joo-an/V) en Jeon Jin-seo (Jeon Je-ha/Jung Kook). In de reeks zullen zij tieners van 14 tot 19 jaar spelen. Enkele acteurs kan je al kennen uit vorig werk. Zo was Seo Young-joo al te zien in onder andere The Killing Vote en Beautiful World. Seo Ji-hoon kan je kennen uit My First Love en Imitation. Nog Jong-hyun was al te zien in Romance Is a Bonus Book en Live On en Ahn Ji-ho speelde mee in Move to Heaven en All of Us Are Dead.

Ook de rest van de cast bestaat niet uit de minsten. Zo zullen we ook Jung Sung-il (Our Blues, The Glory), Kim Nam-hee (Sweet Home, Glitch), Nam Myeong-ryeol (My Holo Love, Hospital Playlist), Woo Hee-jin (Healer, Bad Thief, Good Thief), Sung Ji-ru (A Korean Odyssey, School 2017), Lee Hang-na (Vincenzo, Money Flower), Yoo Yeo-woon (Hello Monster, Tomorrow Boy) en Lee Si-hoo (Left-Handed Wife, Joseon Attorney) te zien krijgen.

Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor Begins ≠ Youth.

Bekijk hier de eerste trailer voor Begins ≠ Youth:

Meer
Lees meer...