K-drama ‘Flex X Cop’ krijgt nieuwe teaser

Deze maand zal Disney+ uitpakken met een nieuwe Zuid-Koreaanse politieserie. In Flex X Cop zullen Ahn Bo-hyun en Park Ji-hyun de hoofdrollen spelen. Het wordt een reeks waarin heel wat plaats zal zijn voor humor en dat krijgen we al uitgebreid te zien in de eerste teaser.

Na een jaar boordevol Zuid-Koreaanse reeksen op de verschillende streamingdienst, wordt ook 2024 een goedgevuld K-dramajaar. Zo kondigde Netflix al The Bequeathed, Captivating the King, Doctor Slump en A Killer Paradox aan. Maar ook Disney+ pakt deze maand nog uit met een nieuw K-drama: Flex X Cop.

Flex X Cop

In Flex X Cop zullen we een bijzonder politieduo volgen. Het gaat om Jin Yi-soo, een onvolwassen en rijke erfgenaam, in Korea chaebol genoemd, die agent is geworden en Lee Kang-hyun, een vrouwelijke detective die al heel wat jaren op de teller heeft staan. De twee zullen moeten samenwerken en dat loopt in de eerste plaats nogal stroef, omdat Kang-hyun meer professionaliteit verwacht van Yi-soo. Maar na verloop van tijd worden ze een sterker team en daar lijkt zelfs iets moois uit te bloeien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ahn Bo-hyun (Itaewon ClassMy Name) en Park Ji-hyun (The Divine FuryYumi’s Cells). In de nieuwe teaser voor de reeks krijgen we te zien hoe de twee samen belandden en hoe vooral Kang-hyun daar niet voor staat te springen. Flex X Cop wordt geregisseerd door Kim Jae-hong, die ook verantwoordelijk is voor de fictiereeks die gebaseerd is op BTS en later dit jaar zal verschijnen.

De eerste aflevering van Flex X Cop verschijnt op vrijdag 26 januari op Disney+. Aangezien de reeks gelijktijdig op de Zuid-Koreaanse zender SBS TV uitgezonden zal worden, zal er op Disney+ waarschijnlijk ook elke vrijdag en zaterdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Flex X Cop:

Flex X Cop is vanaf vrijdag 26 januari 2024 te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...