Foo Fighters lanceert eigen radiostation om nieuw album ‘Medicine At Midnight’ te vieren

Foo Fighters releaset op 5 februari z’n tiende album ‘Medicine At Midnight’. En zo’n mijlpaal kunnen de rockers natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Om de komst van het album te vieren zullen ze een maand lang te horen zijn via hun kanaal Foo Fighters Radio op Sirius XM.

De mannen van Foo Fighters zijn de voorbije weken druk bezig geweest met de reclamecampagne voor hun tiende album ‘Medicine At Midnight’. Begin november verschenen de eerste teasers voor dat album. Het ging toen om het nummer Shame Shame. Dat was het eerste nummer van ‘Medicine At Midnight’ dat op de wereld werd losgelaten.

‘Medicine At Midnight’

Ondertussen hebben Dave Grohl en co al drie nummers van het album gelost. Na Shame Shame hebben ze ook al No Son Of Mine en Waiting On A War gereleased. Die nummers kregen dezelfde graphics al het eerste van het album.

Foo Fighters Radio

Op het volledige album moeten we nog iets meer dan een week wachten. ‘Medicine At Midnight’ verschijnt namelijk op 5 februari. Maar die release zal niet onopgemerkt gebeuren. Nope, die komt er tijdens een radioshow van Foo Fighters. De rockers zullen ongeveer een maand te horen zijn via Sirius XM.

Daar krijgen ze (tijdelijk) hun eigen kanaal: Foo Fighters Radio. Een paar gelukkigen zullen zelfs virtueel aanwezig kunnen zijn bij een uitzending. Volgens Sirius XM zullen de Amerikanen ook “dieper ingaan op hun nieuw album en de verhalen achter hun bekendste nummers”.

Livemuziek

Via Foo Fighters Radio zullen fans ook livemuziek te horen krijgen. Het gaat zowel om opnames van concerten als om ter plaatse gebrachte muziek. Om klokslag middernacht (Amerikaanse tijd) op 5 februari lossen Dave Grohl en z’n kompanen dan officieel ‘Medicine At Midnight’.

Meer
Lees meer...