Forky-acteur Tony Hale ziet ‘Toy Story 5’ wel zitten

Forky Toy Story
Toy Story

Forky was misschien wel dé revelatie van Toy Story 4. De film verscheen vorig jaar en het personage kreeg meteen z’n eigen spin-off. En nu heeft Tony Hale, de acteur die de stem van Forky inspreekt, ook laten weten dat hij zeker te vinden is voor een vijfde Toy Story-film!

Fans van Toy Story werden vorig jaar voorgesteld aan een gloednieuw personage. Forky was een knutselproject/speeltje van Bonnie in Toy Story 4, en het personage vol levensvragen veroverde meteen de harten van het grote publiek.

Forky Asks A Question

Een paar maanden na de release van de film, kreeg Forky dan ook z’n eigen serie op streamingplatform Disney+. In Forky Asks A Question gaat hij verder op zoek naar de zin van het leven, en daarvoor krijgt hij de hulp van andere Toy Story-personages.

De serie is eigenlijk een educatieve reeks voor jonge kinderen, maar door het jarenlange succes van Toy Story bekijken ook wat minder jonge mensen de reeks op Disney+. (Belgische fans kunnen vanaf 15 september ook Forky Asks A Question bekijken!)

Toy Story 5

De populariteit van Forky, die eigenlijk een spork is, hangt ook af van de acteur die z’n stem heeft ingesproken. En met Tony Hale (Arrested Development) heeft Pixar dat succes verzekerd. Bovendien is de acteur zeker van de partij, mocht er ooit een Toy Story 5 komen.

Dat heeft hij laten weten tijdens een interview met Yahoo Movies UK. “Het zit zo”, begon Tony Hale. “Als Pixar ooit belt, dan zeg je gewoon ja. Dat zijn beslissingen die andere mensen moeten maken, maar ik zie het meer dan zitten om opnieuw in die omgeving te werken, want die was super inspirerend.”

Of Pixar ook effectief een vijfde Toy Story-film zal maken en wanneer die eventueel zou verschijnen, is allemaal nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen