Left Right
scrollTop top

‘Friends’-acteurs houden mini-reünie


Friends
© Friends

Friends blies onlangs 25 kaarsjes uit en hoewel de reeks al 15 jaar van de buis is, zijn de acteurs nog altijd vrienden. Dat bewezen ze nog eens door samen op de foto te gaan.

Ja, het is echt al 25 jaar geleden dat het eerste seizoen van Friends uitgezonden werd. Maar de sitcom blijft nog steeds razend populair. Denk maar aan de Friends LEGO-set die gelanceerd werd voor de 25ste verjaardag van de reeks of de kledinglijn geïnspireerd op Rachel die onlangs verscheen. Friends betekende natuurlijk ook de doorbraak van de zes acteurs die de hoofdrollen vertolkten in de reeks. En zij zijn tot op vandaag nog steeds bevriend met elkaar.

View this post on Instagram

A rare night and I love it.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Drie op zes

Dat de actrices uit de reeks nog vaak afspreken, wisten we al langer. Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe) en Courteney Cox (Monica) posten regelmatig foto’s samen en vertelden ook al dat ze samen een groepchat hebben. Maar deze keer spraken ze ook af met toch al één van hun mannelijke collega’s.

Op de foto die Courteney Cox deelde is ze te zien samen met Jennifer Aniston en Matt LeBlanc, die in de reeks Joey speelde. We krijgen dus drie op zes op de foto, maar beginnen stiekem al te hopen op een reünie van de volledige cast!

Friends-reünie

Op een reünie op televisie moeten we alleszins niet te hard hopen. De makers van de reeks hebben zo onlangs nog laten weten dat ze geen fan zijn van het idee van een nieuwe reeks. Zij zien de tien seizoenen van Friends als een mooi en afgerond geheel.

Met andere makers dan? Ook dat lijkt onwaarschijnlijk. Sommige van de acteurs gaven wel al aan dat ze te vinden waren voor een comeback, maar daar staan ze niet allemaal voor de springen. En Friends met één of meer van de vrienden minder, da’s natuurlijk niet hetzelfde.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396