‘Friends’-actrices houden kleine reünie tijdens onthulling Walk of Fame-ster Courteney Cox

Na de grote Friends-reünie die twee jaar geleden verscheen, is een deel van de cast opnieuw samengekomen. Dat gebeurde tijdens de ceremonie waarbij actrice Courteney Cox‘ haar eigen ster kreeg op de Walk of Fame in Hollywood. Collega’s Jennifer Aniston en Lisa Kudrow hadden tijdens de ceremonie ook wat complimentjes voor Cox klaar.

Zevenentwintig jaar na de eerste aflevering en zeventien jaar na de laatste kwam het vrouwelijke deel van de cast van Friends nog eens samen. Op maandagavond kreeg actrice Courteney Cox, die tien jaar de rol van Monica Geller speelde, een ster op de Walk of Fame.

Naar goede gewoonte hoorde daar ook een kleine ceremonie bij waarbij collega’s en vrienden een speech voorzien. En daarbij hoorde ook een speech van haar ex-collega’s en goede vrienden Lisa Kudrow en Jennifer Aniston bij.

Monica, Phoebe en Rachel

Actrice Courteney Cox werd deze week geëerd in Los Angeles. Als tweede castlid van Friends ooit, na Jennifer Aniston, kreeg de Amerikaanse namelijk haar eigen ster op de Walk of Fame. Naast Friends was Cox ook nog te zien in Scream. Daarvan komt volgende week alweer de zesde film uit.

Toch blijft de actrice voor de meesten gewoon Monica uit Friends. Het was dan ook voor velen een verademing om te zien dat de sitcom een plaatsje kreeg in de ceremonie. En hoe, want zowel Lisa Kudrow, die Phoebe speelde, als Jennifer Aniston, die Rachel speelde, waren aanwezig.

“Als een familie”

“We voelen ons vereerd om hier vandaag te mogen staan en te spreken voor je collega’s, je vrienden, je familie en je zussen”, vertelde Aniston. “Tot Courteneys vriendengroep behoren, is zoals tot haar familie behoren. En daar is zij verantwoordelijk voor. Al sinds de eerste dag dat we elkaar kennen, bracht ze warmte en liefde en was ze geïnteresseerd in alles wat je te zeggen had.”

Daarnaast liet Aniston ook nog even weten dat ze naast een goede vriendin ook gewoon een ontzettende fan is. “Als fans willen we je ook gewoon bedanken om ons zo aan het lachen te brengen”, vertelde ze. “Je bent een van de grappigste mensen op de planeet aarde en jou op het scherm of in het echte leven zien is gewoon een cadeau.”

Meer
Lees meer...