‘FUBAR’: Netflixserie met Arnold Schwarzenegger krijgt eerste trailer

Arnold Schwarzenegger speelt binnenkort voor het eerst in zijn lange carrière de hoofdrol in een serie. De 75-jarige bodybuilder, acteur en politicus is namelijk te zien als Luke in de aankomende Netflixserie FUBAR.

De in Oostenrijk geboren Arnold Schwarzenegger begon zijn carrière als bodybuilder en won in de jaren ’70 zes keer de bekende wedstrijd Mr. Olympia. Rond die periode begon hij ook aan zijn acteercarrière met verschillende actierollen. Daarbij zou hij vooral in de rollen van Conan the Barbarian en zeker Terminator een blijvende indruk maken. Tussen 2003 en 2011 was Schwarzenegger, die ook als zakenman actief is, gouverneur van de Amerikaanse staat Californië.

Het acteren heeft hij echter nooit helemaal achter zich gelaten. Op zijn 75ste staat Arnold Schwarzenegger zelfs voor een primeur. Voor het eerst ooit zal hij namelijk de hoofdrol spelen in een serie.

FUBAR

FUBAR gaat over de CIA-agent Luke (Arnold Schwarzenegger) die vlak voor zijn pensioen een groot familiegeheim ontdekt. Als hij teruggehaald wordt voor één laatste klus bij zijn vroegere werkgever merkt Luke namelijk dat ook zijn dochter Emma (Monica Barbaro) voor de CIA werkt. Ze zullen dus samen moeten werken tegen een vijand en daarbij ontdekken dat ze elkaar eigenlijk totaal niet kennen.

FUBAR is een serie vol humor en actie die gaat over een familierelatie tegen de achtergrond van een spionnenwereld. Naast de twee hoofdrolspelers bestaat de cast ook nog uit onder andere Jay Baruchel (How to Train Your Dragon, BlackBerry), Aparna Brielle (A.P. Bio), Andy Buckley (The Office, Shameless), Fortune Feimster (Soul), Gabriel Luna (The Last of Us) en Barbara Eve Harris (Prison Break).

Bekijk hier de trailer van FUBAR:

FUBAR is vanaf donderdag 25 mei te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...