Gert Verhulst maakt kennis met zijn ‘kleinkind’ Joey

De familie Verhulst verwelkomde dit jaar een nieuw lid. Het gaat om de puppy Joey van Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans. Tijdens de feestdagen ging Joey uiteraard ook eens langs bij zijn opa Gert, die een foto van hen samen deelde op Instagram.

Toen De Verhulstjes enkele jaren terug een eerste keer op tv verschenen, maakten we daar ook kennis met Marcel en Leo. Die twee Bouvier des Flandres maakten duidelijk deel uit van het gezin, al ging het al snel achteruit met de gezondheid van Marcel. Ondanks zeer goede zorgen van Ellen stierf die dan ook eind vorig jaar. Sindsdien is Leo de enige hond – samen met Samson uiteraard – in de familie Verhulst.

Joey

Maar daar is dus recent verandering in gekomen. Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans hebben namelijk een puppy geadopteerd. Zo konden we recent kennismaken met de kleine Joey. Niet veel later bracht Joey meteen een bezoek aan ‘nonkel’ Leo, een ontmoeting die wat angstig verliep.

Ondertussen is Joey dus opnieuw op familiebezoek gegaan. Deze keer is het ‘opa’ Gert Verhulst die een foto deelt met de – duidelijk al gegroeide – puppy van Viktor en Sarah. “Mijn eerste kleinkind is hariger dan verwacht”, schrijft Gert er met een knipoog bij.

De foto kan op Instagram meteen op heel wat reacties rekenen, maar het is goede vriend James Cooke die zorgt voor de topreactie. “Nu nog een coiffeur, een hyperactieve assistent, een spekkenwinkel en een burgemeester …”, schrijf hij.

Meer
Lees meer...