De goodiebag van de Oscars is meer dan 100.000 euro waard: dit zit erin

In de nacht van zondag op maandag worden de jaarlijkse Academy Awards uitgereikt. De gouden beeldjes zijn slechts voorbestemd voor een aantal mensen, maar alle genomineerden gaan wel naar huis met een gigantische goodiebag. Dit jaar is die meer 100.000 euro waard.

De uitreiking van de Oscars is voor veel celebs het belangrijkste evenement van het jaar. Dit jaar zijn de grootste kanshebbers Parasite, 1917, The Irishman en Once Upon A Time In Hollywood, maar naast de begeerde beeldjes is er nog iets dat in de smaak valt: de goodiebag ter waarde van meer dan 100.000 euro. Dit zit erin:

De gekste goodies eerst

https://www.instagram.com/p/B3sO2pzDWkY/

Dat de cadeautjes speciaal zijn, daar schrikken we niet meer van. Ook dit jaar staan we versteld van wat er allemaal in de extravagante goodiebag te vinden is. Ten eerste een tegoedbon voor een speciale bh van het merk Soma. Die bh zou je hartslag en exacte cupmaat kunnen meten en die meteen doorsturen naar je smartphone. Speciaal.

Daarnaast bevat de goodiebag ook een chocoladereep met cannabis, peperdure wodka en een gouden e-sigaret ter waarde van 24.000 dollar. Maar onze persoonlijke favoriet is by far de tegoedbon voor het gepersonaliseerde glasraam van kunstenaar John Thoman. Dat cadeau is op z’n minst speciaal te noemen. Wij zijn alleszins benieuwd waar de celebs dat gaan neerzetten.

Vakanties

De goodiebag bevat ook dit jaar reischeques. Met een van die cheques kunnen de sterren 12 dagen op cruise met de Scenic Eclipse, een jacht voor 220 gasten. Die reis heeft een waarde van 78.190 dollar. Daarnaast zit er ook nog een cheque voor een uitje naar Spanje in. Daar kunnen de sterren overnachten in een vuurtoren die omgebouwd is tot een hotel. Kostprijs: tussen 1.300 en 1.800 euro per nacht.

Nicole Kidman op Oscars
Giphy

Meer
Lees meer...