Left Right
scrollTop top

‘Grey’s Anatomy’ krijgt z’n eigen boek ‘How To Save A Live’


Grey's Anatomy Boek
© Grey’s Anatomy – ABC

Grey’s Anatomy gaat ondertussen al 17 seizoenen mee. De reeks is daarmee de langst lopende medische serie ooit? Het is dus niet onlogisch dat er heel wat over te vertellen valt. En die behind the scenes-verhalen worden gebundeld in het boek met de toepasselijke titel How To Save A Live.

Grey’s Anatomy is wereldberoemd geworden door verschillende factoren. Het gaat onder andere om een massa interessante personages, die ook onwaarschijnlijk veel tegenslagen kennen. Fijne momenten zijn er uiteraard ook (in mindere mate). En al die verschillende stemmingen worden nog wat duidelijker gemaakt door een goedgekozen stukje muziek.

How To Save A Life

Eén van de typische Grey’s Anatomy-nummers is How To Save A Life. Fans weten ondertussen dat er weinig goeds te gebeuren staat wanneer ze de begintonen van het nummer van The Fray horen. Maar die negatieve connotatie wil Lynette Rice binnenkort de wereld uit helpen.

Ze brengt namelijk een boek met die titel uit. Daarin vinden fans allerlei weetjes over Grey’s Anatomy. Hoe de Entertainment Weekly-journaliste die ontdekte? Door te praten met tientallen mensen die bij de reeks betrokken zijn of waren.

McDreamy?

Het gaat om zowel mensen van de productiecrew van Grey’s Antatomy als om acteurs. Welke acteurs de schrijfster precies aan de haak kon slaan, is momenteel nog niet bekend. Maar vermoedelijk zullen daar ook grote namen tussen zitten.

Rice was namelijk de enige journaliste waar Patrick Dempsey (Derek Shepherd aka McDreamy) mee gesproken heeft na het onverwachte overlijden van z’n personage. Dat personage is ondertussen al een paar keer teruggekeerd, en fans vonden dat tegelijk geweldig en hartverscheurend.

BTS minstens even fascinerend

Grey’s Anatomy is nog altijd één van de meest populaire televisieshows”, vertelde Rice aan (hoe kan het ook anders?) Entertainment Weekly. “Maar wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld is minstens even fascinerend en dramatisch als wat kijkers elke week zien.”

“Ik kan niet wachten om fans mee te nemen terug in de tijd en samen enkele van de meest waanzinnige momenten opnieuw te beleven. Ik geef jullie nieuwe informatie over de meest controversiële vertrekken uit de reeks en leg uit waarom die zo aanwezig was in de pers in het begin.”

Het Grey’s Anatomy-boek How To Save A Life verschijnt op 21 september. Je kan het nu al pre-orderen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…