Halle Bailey brengt adembenemende liveversie van ‘Part of Your World’

Het is bijna zover. Volgende week woensdag, op 24 mei 2023, verschijnt de live-action remake van The Little Mermaid in de Belgische zalen. Daarin zal Halle Bailey de hoofdrol als zeemeermin Ariel spelen. We kregen eerder al te horen hoe Part of Your World klinkt in de versie van Halle Bailey en nu krijgen we ook de liveversie te horen en die is adembenemend mooi.

The Little Mermaid verschijnt volgende week eindelijk in de zalen. In die film zullen we de jonge actrice Halle Bailey zien schitteren als zeemeermin Ariel. De film zal enkele nieuwe nummers bevatten, die geschreven werden door niemand minder dan Lin-Manuel Miranda, maar natuurlijk zullen er ook enkele van de iconische nummers uit de originele animatiefilm uit 1989 in de film te horen zijn. Eén daarvan is

Halle Bailey

De keuze van Disney om Halle Bailey de rol van Ariel te laten spelen in de live-action remake van The Little Mermaid deed aanvankelijk heel wat stof opwaaien. Maar de actrice deed de laatste maanden niets anders dan bewijzen dat de rol haar op het lijf geschreven is. Dat bewijst ze nu nog maar eens door het iconische nummer Part of Your World feilloos live te brengen.

Halle Bailey bracht het nummer live vanuit Disneyland, met het iconische kasteel in de achtergrond. Ze bracht het nummer haarzuiver met de uitstraling van een Disneyprinses. We kwamen eerder al te weten dat Halle Bailey tijdens haar audities iedereen omver wist te blazen met haar versie van Part of Your World en nu weten we dus ook waarom.

Beluister hier de liveversie van Part of Your World:

The Little Mermaid verschijnt op woensdag 24 mei in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...